Siirry sisältöön

Toimivaa ja tuloksellista

Toisen ihmisen arvostamisen osoittaminen on pienestä kiinni. Lastensuojelussa arvostamisen osoittaminen ja kohtaamisen taito korostuvat entisestään.

Lastensuojelu ei voi olla laadukasta ilman lapsen, nuoren ja perheen aitoa kohtaamista. Mutta mitä sitten on hyvä kohtaaminen? Miten kohdata lapsi, nuori ja perhe oikein?

Mitä hyvällä kohtaamisella voidaan saavuttaa ja miksi se on niin tärkeää? Näitä kysymyksiä pohditaan syksyn Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä Hämeenlinnassa.

Hämeenlinnassa pohditaan myös tämän päivän arvomaailmaa. Pääpuheenvuorossaan Kallion seurakunnan kirkkoherra Teemu Laajasalo esittää kasvattajille kolme kysymystä: Kuka saa kasvattaa? Kuka uskaltaa kasvattaa? Kuka osaa kasvattaa? Mitä mieltä sinä olet?

Lastensuojelupäivillä on luvassa paljon tiukkaa asiaa. Tänä vuonna mukana ovat myös johtamisen haasteet ja työelämässä jaksaminen. Erityisen iloinen olen siitä, että saimme mukaan London School of Economicsin professorin Eileen Munron. Hänen puheenvuoronsa monialaisesta johtamisesta on varmasti kiinnostava.

Valtakunnallisia lastensuojelupäiviä on työstetty koko kevään ajan ja ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Toivottavasti kaikki pitävät ohjelmasta yhtä paljon kuin minä. Early bird -hinta päiville on voimassa 30.6. saakka.

Asiantuntija Eliisa Jämsén

Eliisa Jämsén

Erityisasiantuntija, HR

Eliisa toimii Valtakunnallisten koulutuspäivien tuottajana. Toinen puoli työajasta kuluu lapsen oikeuksien parissa. Työpäivän jälkeen aika rientää kahden lapsen kanssa touhutessa.

Kommentit

Tällä artikkelilla ei ole yhtään kommenttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *