Siirry sisältöön

Eduskuntavaalit 2019: agenttikirje 1

Ääni lapselle -agenteille ja -ehdokkaille lähetetään tiiviitä infopaketteja, “agenttikirjeitä”, muutaman kerran kuussa aina äänestyspäivään saakka. Infopaketit tarjoavat tietoa lapsen edun toteutumisesta, lapsen oikeuksista ja osallisuudessta, lapsiperheköyhyyden torjumisesta, lapsivaikutusten arvioinnista, lastensuojelusta ja varhaiskasvatuksesta. Agentit saavat materiaalit käyttöönsä suoraan sähköpostiinsa ensin ja hiukan myöhemmin infopaketit ovat saatavilla myös näillä verkkosivulla.

Anna ääni lapselle -kampanja tarjoaa kenelle tahansa helpon ja omaan tilanteeseen sopivan tavan vaikuttaa lasten puolesta. Agenttikirjeissä saat käyttöösi järjestöjen asiantuntemukseen sekä tuoreeseen tutkimustietoon perustuvaa materiaalia, jota voit käyttää valitsemallasi tavalla: tietoa, infografiikkaa, somekuvia ja vinkkejä vaikuttamiseen.

Materiaalia voit jakaa sosiaalisessa mediassa, lähikaupan ilmoitustaululla tai vaalitorilla – tai käyttää omassa vaalityössäsi, jos olet ehdolla ja haluat edistää lasten asiaa. Et sitoudu materiaalin jakamiseen ja voit lopettaa sen tilaamisen koska tahansa. Materiaali julkaistaan osin myös näillä sivuilla, mutta Äänenä lapselle saat kaiken materiaalin aina käyttöösi reilusti ennen muita ja suoraan omaan sähköpostiisi.

Jos et malta odottaa materiaalin ilmestymistä verkkoon vaan haluat olla etujoukoissa vaikuttamassa lasten puolesta alueellasi niin ilmoittaudu agentiksi ilmottautumislomakkeella!

Agenttien infopaketti 1


Twitter-kuvat