Siirry sisältöön

Vuosi vaaleista – Ovatko lasten ja perheiden asiat edenneet?

28.1.

Puistotorni, Konsu-sali, Hämeenpuisto 28-32, Tampere

Kaikille eväät elämään -hanke, Lastensuojelun Keskusliitto ym.

Aika ja paikka: 28.1.2021 klo 12–15.30, Puistotorni, Konsu-sali, Hämeenpuisto 28-32, Tampere

Uusimmassa hallitusohjelmassa on useita lapsiin ja perheisiin liittyviä kirjauksia. Tervetuloa kuulemaan, miten näihin kirjauksiin liittyvät asiat ovat tällä hallituskaudella edenneet, kun eduskuntavaaleista on kulunut vuosi.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille lapsi- ja perhepolitiikasta kiinnostuneille, erityisesti alan luottamushenkilöille ja työntekijöille. Keskitymme tilaisuudessa näihin hallitusohjelman kirjauksiin:

  • “Vahvistetaan sosiaalihuoltolain mukaisia perheiden ennaltaehkäiseviä palveluita ja helpotetaan perheiden kotipalvelun saamis- ja myöntöedellytyksiä.”
  • “Turvataan jokaisen nuoren, kesken koulutuksen maahan tulleiden ja paperittomien oikeus suorittaa perusopetus loppuun.”
  • “Tarkastellaan erityisopetuslainsäädännön ja siihen sisältyvän inkluusion toimivuutta ja näihin kohdennettujen resurssien riittävyyttä.”
  • “Säädetään asteittain kiristyvä vähimmäishenkilöstömitoitus lastensuojeluun.”

Tilaisuuden juontaa Jani Toivola. Mukana keskustelemassa ovat:

Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittaudu ennakkoon verkkolomakkeella. Tapahtumatiedot löytyvät myös Facebookista.

Tilaisuuden järjestävät:

Ilmoittaudu

Petri Paju

Hankepäällikkö


050 578 0259

Työskentelen Kaikille eväät elämään -ohjelman koordinaatiohankkeessa hankepäällikkönä. Vastaan koordinaatiohankkeen toiminnasta yhdessä muun tiimin kanssa. Olen kiinnostunut eriarvoisuudesta, järjestöjen työstä ja arvioinnista. Näihin kaikkiin saan keskittyä nykyisessä tehtävässäni.