Hyppää sisältöön

Etsimme sinua, järjestökoordinaattori!

Uutiset
21.11.2023
Etsimme sinua, järjestökoordinaattori!

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen sinua, järjestötyön ja tapahtumajärjestämisen moniosaaja. Tehtävä on järjestössämme uusi, joten pääset itse vaikuttamaan sen sisältöön ja luomaan kokonaan uudenlaista tehtävänkuvaa. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Järjestökoordinaattorin työtehtävät koostuvat jäsenyhteisötyöstä, tapahtumien ja koulutusten tuottamisesta ja muusta järjestötoiminnasta. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu lisäksi vaativampia jäsenyhteisötyön kehittämistehtäviä, joihin pääset itse vaikuttamaan oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Viihdyt meillä, jos olet sielultasi järjestöihminen, osaat pitää langat käsissäsi ja saat voimaa ihmisten kohtaamisesta.

Odotamme sinulta järjestötyön ja tapahtumajärjestämisen osaamista sekä joustavuutta vaativaan ja aikataulultaan ajoittain tiiviiseen työhön monenlaisten ihmisten kanssa. Koulutustaustasi voi olla moninainen, mutta edellytämme korkeakoulututkintoa, ja kokemus sosiaalialasta helpottaa työsi omaksumista. Hallitset Microsoft Office -ohjelmat etkä pelkää tarttua muihinkaan järjestelmiin. Tartut toimeen, et hätkähdä muuttuvia tilanteita, ja työotteesi on käytännönläheinen. Sitä, mitä et osaa, olet innostunut opettelemaan.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja ja innostut verkostoissa toimimisesta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, tilaisuuden kehittää omaa työtään, joustavan työajan, hyvät etätyömahdollisuudet, tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja uuden oppimiseen upeassa tiimissä ja ennen kaikkea mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä lapsen oikeuksien ja lastensuojelun eteen. Työtehtävä on vakituinen, ja työsuhde voidaan aloittaa tammikuussa 2024. Toimistomme sijaitsee Helsingin Eirassa.

Lastensuojelun Keskusliitto on perheystävällinen työpaikka, joka tarjoaa kilpailukykyiset edut ja olosuhteet kaikille työntekijöille. Lisätietoja perheystävällisistä käytännöistämme saat verkkosivustoltamme.

Oletko sinä etsimämme järjestökoordinaattori? Jos olet, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 6.12.2023 mennessä osoitteeseen rekry@lskl.fi!

Lisätietoa:

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa henkilöstöpäällikkö Eliisa Jämsén, puh. 040-7085845. Voit soittaa Eliisalle 29.11. klo 14–15 tai 4.12. klo 11–12.

Haastattelut järjestetään 13.–14.12. osoitteessa Armfeltintie 1, 00150 Helsinki.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje