Hyppää sisältöön

Lastensuojelun Keskusliitto etsii erityisasiantuntijaa!

Uutiset
12.10.2021
Lastensuojelun Keskusliitto etsii erityisasiantuntijaa!

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka toimii aktiivisena vaikuttajana ja voimien yhdistäjänä lasten hyvinvointiin ja oikeuksiin liittyvissä kysymyksissä. Keskusliitto etsii erityisasiantuntijaa vastaamaan laaja-alaisesti keskusliiton strategiaan liittyvästä juridisesta osaamisesta ja lastensuojelun vaikuttamistyöstä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, joustavan työajan, hyvät etätyömahdollisuudet sekä tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja uuden oppimiseen upeassa tiimissä. Työtehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun, ja työsuhde voidaan aloittaa mahdollisimman pian. Toimistomme sijaitsee Helsingin Eirassa. Huomioithan, että työ saattaa sisältää myös matkustamista.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vankkaa lastensuojelun asiantuntemusta, vahvaa kokemusta vaikuttamis- ja kehittämistyöstä ja käytännön kielitaitoa. Eduksi katsotaan lainsäädännön tuntemus ja lapsen oikeuksien osaaminen.

Etsimme erityisasiantuntijaa, joka:

  • on kerryttänyt itselleen vankkaa ymmärrystä lastensuojelusta
  • omaa vahvaa vaikuttamistyön kokemusta
  • tuntee lapsen oikeudet
  • kokee omakseen moninaisissa verkostoissa mukana olemisen
  • omaa erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä- ja organisointitaidot
  • osaa työskennellä itsenäisesti, mutta on myös tiimipelaaja
  • asennoituu positiivisesti erilaisia työtehtäviä kohtaan

Lastensuojelun Keskusliitto on perheystävällinen työpaikka, joka tarjoaa kilpailukykyiset edut ja olosuhteet kaikille työntekijöille. Lisätietoja perheystävällisistä käytännöistämme saat verkkosivustoltamme. Tehtävään valittava henkilö pääsee osaksi innostunutta ja innostavaa työyhteisöä.

Oletko sinä etsimämme idearikas erityisasiantuntija, joka hakee monipuolisia työtehtäviä innostuneessa työyhteisössä? Jos olet, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 27.10. klo 23.59 mennessä osoitteeseen rekry@lskl.fi!

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Miia Pitkänen johtaja, vaikuttaminen ja yhteiskuntasuhteet (puh. 040-7446505). Voit soittaa Miialle to 21.10 klo 14.30–15.30 tai ma 25.10 klo 10–11.

Haastattelut järjestetään ti 2.11. ja to 4.11. osoitteessa Armfeltintie 1, 00150 Helsinki.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje