Hyppää sisältöön

Lastensuojelun Keskusliitto etsii harjoittelijaa lapsen oikeuksien viestintään!

Uutiset
27.04.2023
Lastensuojelun Keskusliitto etsii harjoittelijaa lapsen oikeuksien viestintään!

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka tekee vaikuttamistyötä lasten suojeluun sekä lapsi- ja perhepolitiikkaan liittyvissä asioissa sekä koordinoi kansallista lapsen oikeuksien viestintäverkostoa.

Etsimme harjoittelijaa, joka pääsee osallistumaan lapsen oikeuksien viestintään sekä tämän vuotisen Lapsen oikeuksien viikon kampanjan toteutukseen. Toivomme harjoittelijalta itsenäistä työotetta, kiinnostusta ja osaamista sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan viestintään ja kampanjointiin sekä mielenkiintoa verkostomaiseen, moniorganisaatioiseen viestintätyöhön.  

Viihdyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on kiinnostusta ihmisoikeuksia, yhdenvertaisuusteemoja sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämistä kohtaan. Arvostamme sosiaalisen median osaamista, kirjoittamiskokemusta sekä näkemystä lapsille ja nuorille suunnatusta viestinnästä ja kampanjoista. 

Harjoittelu suoritetaan Lastensuojelun Keskusliiton yhdeksänhenkisessä viestintätiimissä, jossa pääsee tutustumaan monipuolisesti vaikuttavaa työtä tekevän keskusjärjestön moninaisiin viestinnän osa-alueisiin ja tehtäviin. Harjoittelija pääsee lisäksi osallistumaan kansallisen lapsen oikeuksien viestintäverkoston toimintaan sekä marraskuussa järjestettävän Lapsen oikeuksien viikon toteutukseen (www.lapsenoikeuksienviikko.fi).  

Harjoittelussa tehtävä työ on Lastensuojelun Keskusliiton puolesta käytettävissä myös opinnäytteen tai muiden opintoihin liittyvien tehtävien suorittamiseen.  

Harjoittelujakso alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2023, ja on kestoltaan noin kolme kuukautta. Huomioimme myös hakijoiden omat toiveet harjoittelun ajankohdasta ja kestosta. Toimistomme sijaitsee Helsingin Eirassa, mutta meillä on myös mahdollisuus tehdä etätöitä. Koko-aikaiselta harjoittelujaksolta maksetaan 1700 € / kk sekä lounasetu. Toiveenamme on osittainen rahoitus oppilaitokselta (1kk harjoittelutuki).   

Jos uskot olevasi hakemamme harjoittelija, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelosi meille 21.5. mennessä osoitteella harjoittelu@lskl.fi. Kirjoita viestisi otsikkokenttään LOS-harjoittelu.  

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä viestinnän asiantuntija ja viestintäverkoston koordinaattori Maria Talvitiehen (040 868 0260, maria.talvitie@lskl.fi ) 16.5. klo 10–11 ja 19.5. klo 14–16 välillä tai viestinnän ja vaikuttamisen johtaja Juuli Hurskaiseen (050 353 3480, juuli.hurskainen@lskl.fi) 11.5. klo 13–14 välillä. 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje