Hyppää sisältöön

Lastensuojelun Keskusliitto etsii harjoittelijaa!

Uutiset
6.04.2023
Lastensuojelun Keskusliitto etsii harjoittelijaa!

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka tekee asiantuntija- ja vaikuttamistyötä lasten suojeluun sekä lapsi- ja perhepolitiikkaan liittyvissä asioissa.

Lastensuojelun Keskusliitto on hankkinut Tilastokeskukselta aineiston varhaiskasvatukseen osallistumisesta maan eri osissa ja eri ikäryhmissä.  Etsimme harjoittelijaa jatkamaan selvitystyötä aineiston parissa syksyllä 2023. Harjoittelijan tehtävä on osa eurooppalaista Early childhood development (firstyearsfirstpriority.eu) -kampanjaa. 

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää harjoittelijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn aineiston parissa. Toivomme harjoittelijan olevan varhaiskasvatuksen tai yleisen kasvatustieteen opiskelija tai muulla tavoin alaan hyvin perehtynyt. Tehtävä edellyttää kiinnostusta ja taitoa käsitellä numeroaineistoa taulukkolaskentaohjelmalla tai tilasto-ohjelmalla, mutta se ei edellytä tilastotieteen opintoja. Arvostamme kykyä muotoilla aineistosta tehdyt havainnot käytännön toimenpidesuosituksiksi.  Harjoittelijalla on mahdollisuus saada tukea mm. tietopalvelultamme analyysien toteutuksessa. 

Harjoittelussa tehtävä työ on Lastensuojelun Keskusliiton puolesta käytettävissä myös opinnäytteen tai muiden opintoihin liittyvien tehtävien suorittamiseen. 

Harjoittelujakso alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa 2023, ja on kestoltaan 3 kuukautta. Meillä tehdään työtä joustavasti siellä, missä se sujuu parhaiten. Toiset työt on helpompi tehdä toimistolta käsin, toiset hoituvat etänä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Eirassa. Koko-aikaiselta harjoittelujaksolta maksetaan 1700 € / kk sekä lounasetu. Toiveenamme on osittainen rahoitus oppilaitokselta (1kk harjoittelutuki).  

Jos uskot olevasi hakemamme harjoittelija, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelosi meille 14.5. mennessä osoitteella harjoittelu@lskl.fi 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.  

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä erityisasiantuntija ja hankekoordinaattori Petri Pajuun (p. 050 578 0259, petri.paju@lskl.fi) 4.5. klo 14 tai erityisasiantuntija ja kehittämispäällikkö Kaisu Muuroseen (p. 050 569 6697, kaisu.muuronen@lskl.fi) 10.5. klo 9–11 välillä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje