Hyppää sisältöön

Lastensuojelun Keskusliitto etsii lastensuojelun erityisasiantuntijaa! 

Uutiset
16.01.2019
Lastensuojelun Keskusliitto etsii lastensuojelun erityisasiantuntijaa! 

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka toimii aktiivisena vaikuttajana ja voimien yhdistäjänä lasten hyvinvointiin ja oikeuksiin liittyvissä kysymyksissä. Keskusliitto etsii nyt kehittämisorientoitunutta erityisasiantuntijaa vastaamaan laaja-alaisesti keskusliiton strategiaan liittyvästä lastensuojelun vaikuttamistyöstä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen lapsen edun ja osallisuuden puolesta sekä hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Työtehtävä on vakituinen, ja työsuhde voidaan aloittaa mahdollisimman pian. […]

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka toimii aktiivisena vaikuttajana ja voimien yhdistäjänä lasten hyvinvointiin ja oikeuksiin liittyvissä kysymyksissä. Keskusliitto etsii nyt kehittämisorientoitunutta erityisasiantuntijaa vastaamaan laaja-alaisesti keskusliiton strategiaan liittyvästä lastensuojelun vaikuttamistyöstä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen lapsen edun ja osallisuuden puolesta sekä hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Työtehtävä on vakituinen, ja työsuhde voidaan aloittaa mahdollisimman pian. Toimistomme sijaitsee Helsingin Eirassa. Huomioithan, että työ saattaa sisältää myös matkustamista.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vankkaa lastensuojelun sosiaalityön asiantuntemusta, vahvaa kokemusta vaikuttamis- ja kehittämistyöstä ja käytännön kielitaitoa. Etsimme erityisasiantuntijaa, joka:

  • on kerryttänyt itselleen pitkäaikaista (vähintään 5 vuotta) lastensuojelun sosiaalityön kokemusta
  • hallitsee lapsi- ja perhepolitiikan kokonaisuuden
  • omaa vahvaa vaikuttamistyön kokemusta
  • tuntee lapsen oikeudet
  • kokee omakseen moninaisissa verkostoissa mukana olemisen
  • omaa erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä- ja organisointitaidot
  • osaa työskennellä itsenäisesti, mutta on myös tiimipelaaja
  • asennoituu positiivisesti erilaisia työtehtäviä kohtaan

Lastensuojelun Keskusliitto on perheystävällinen työpaikka, joka tarjoaa kilpailukykyiset edut ja olosuhteet kaikille työntekijöille. Lisätietoja perheystävällisistä käytännöistämme löytyy verkkosivuiltamme sekä Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #maailmanihanintyöpaikka. Tehtävään valittava henkilö pääsee osaksi innostunutta ja innostavaa työyhteisöä. Oletko sinä etsimämme idearikas erityisasiantuntija, joka hakee monipuolisia työtehtäviä innostuneessa työyhteisössä? Jos olet, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 25.1.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@lskl.fi!

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa ohjelmajohtaja Miia Pitkänen 040 744 6505 ja toiminnanjohtaja Hanna Heinonen 040 838 4027. Voit soittaa Miialle 21.1.2018 klo 16–17, Hannalle 22.1. klo 16–17 tai Miialle 24.1.2019 klo 14–15.

Haastattelut järjestetään 1.2.2019 kello 9–16 välisenä aikana osoitteessa Armfeltintie 1, 00150 Helsinki.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje