Hyppää sisältöön

Haemme lastensuojelun erityisasiantuntijaa

Uutiset
3.04.2024
Haemme lastensuojelun erityisasiantuntijaa

Haemme kehittämisorientoitunutta ja monipuolisista tehtävistä innostuvaa lastensuojelun erityisasiantuntijaa. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen lastensuojelun, lapsen oikeuksien ja osallisuuden puolesta. Haettavan erityisasiantuntijan työnkuvassa korostuu laaja-alainen lapsi- ja perhekohtaiseen lastensuojeluun liittyvä vaikuttamistyö sekä lasten ja nuorten osallisuuteen liittyvät asiantuntijatehtävät yhdessä kollegoiden kanssa. 

Edellytämme sinulta sosiaalityöntekijän kelpoisuutta tai muuta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, lastensuojelun ilmiöiden ja palvelujärjestelmän tuntemusta, vaikuttamistyön ymmärrystä sekä taitoa tuottaa ja analysoida tietoa. Eduksi luemme kokemuksen lastensuojelun sosiaalityön tehtävistä sekä sosiaalityön erikoistumiskoulutuksen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja innostut verkostotyöstä. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Käytännön kielitaidosta (englanti) on työssäsi hyötyä.  

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka vaikuttaa lastensuojeluun, lasten hyvinvointiin ja oikeuksiin liittyviin kysymyksiin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Meillä on joustava työaika, laajat etätyömahdollisuudet, kattava työterveyshuolto ja hyvät luontoisedut sekä mahdollisuus kehittää omaa osaamista. Saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta tiimin ja esihenkilön tuki on aina saatavilla. Olemme perheystävällinen työpaikka. Toimistomme sijaitsee Helsingin Eirassa. 

Työtehtävä on vakituinen, ja työsuhde voidaan aloittaa mahdollisimman pian.  

Oletko sinä etsimämme erityisasiantuntija? Jos olet, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 17.4.2024 mennessä osoitteeseen rekry@lskl.fi 

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa Oona Ylönen, johtaja, vaikuttamistyö ja kehittäminen (puh. 050 351 8298). Voit soittaa Oonalle 8.4.2024 klo 8–10 tai 10.4.2024 klo 15–16. 

Haastattelut järjestetään 23.4.2024 osoitteessa Armfeltintie 1, 00150 Helsinki.  

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje