Hyppää sisältöön

Lastensuojelun Keskusliitto etsii talouspäällikköä

Uutiset
16.01.2023
Lastensuojelun Keskusliitto etsii talouspäällikköä

Haemme monipuolisesta työstä innostuvaa talouspäällikköä, joka omalla panoksellaan pääsee vaikuttamaan lasten ja perheiden hyvinvointiin. Olisitko se sinä?

Talouspäällikkönä vastuullasi on Lastensuojelun Keskusliiton talouden prosessit, ennakointi, suunnittelu, kehittäminen, seuranta ja raportointi sekä sijoitus- ja rahoitustoiminta. Teet tiivistä yhteistyötä tilitoimiston kanssa, joka vastaa mm. peruskirjanpidosta ja palkanmaksusta. Talouspäällikkönä vastuullesi kuuluvat myös it- ja tietosuoja-asiat, sopimus- ja hankintaprosessit sekä kiinteistöön liittyvät asiat.

Työsi tavoitteena on tukea organisaatiota oikea-aikaisella taloustiedolla, kehittää taloushallintoa ja osallistua aktiivisesti koko organisaation johtamiseen ja kehittämiseen. Toimit johtoryhmän jäsenenä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja tuloksellista näyttöä talouden johtamisesta, hyvät kohtaamisen taidot sekä hyvä suullinen ja kirjallinen viestintäosaaminen. Olet arvostava ja motivoiva yhteisen toiminnan rakentaja. Edellytämme tarkkuutta ja samalla kykyä kokonaisuuksien hallintaan, tehtävien hyvää organisointikykyä ja kehittävää työotetta. Arvostamme järjestöjen talouteen, verotukseen ja rahoitukseen liittyvien erityispiirteiden tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän keskusjärjestössä, rennon työyhteisön perheystävällisessä työpaikassa, tilaisuuden uuden oppimiseen sekä vahvan tuen johtamiseen. Toimistomme sijaitsee Helsingin Eirassa, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa, toivomme aloitusta kuitenkin mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si 31.1.2023 mennessä osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/talouspaallikko/mEW9oZ.

Lastensuojelun Keskusliitto on vuonna 1937 perustettu keskusjärjestö, joka vaikuttaa lapsen oikeuksien toteutumiseksi sekä lastensuojelun kehittämiseksi. Keskusliitolla on jäseninään järjestöjä ja kuntia tai kuntayhtymiä.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa Ulla Siimes, toiminnanjohtaja, Lastensuojelun Keskusliitto, p. 040 553 0981

Voit soittaa Ullalle:

  • Keskiviikko 25.1. klo 8.00–10.00
  • Torstai 26.1. klo 15.00–16.00
  • Maanantai 30.1. klo 9.00–10.00

Rekrytoinnin yhteyshenkilönä Heidi Tuomikorpi, Executive Search Consultant, Eezy Personnel Oy, p. 043 824 3261

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sulje