Siirry sisältöön

Etsimme kesätyöntekijää edistämään lasten osallisuutta!

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka vaikuttaa aktiivisesti lapsen oikeuksien asioissa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Etsimme joukkoomme itsenäisestä työnteosta innostuvaa kesätyöntekijää. Tehtävä on määräaikainen, jonka ajankohta on sovittavissa joustavasti toukokuu-syyskuulle.

Hakijalta odotamme loppuvaiheessa olevia korkeakouluopintoja, kiinnostusta lasten osallisuuden edistämiseen sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi lasketaan kokemus erinäisistä kyselytyökaluista sekä lasten ja nuorten osallisuuden edistämisestä. Arvostamme aloitteellisuutta ja positiivista asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen lapsen edun puolesta sekä hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 23.3. klo 15 mennessä osoitteeseen rekry@lskl.fi!

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä erityisasiantuntija Tiia Hippiin (p.050 5370061, tiia.hipp@lskl.fi.) Voit soittaa Tiialle ti 13.3. klo 10-11-30, to 15.3. klo 10-11.30 ja ti 20.3. klo 13-15.

Lisätietoja Lastensuojelun Keskusliitosta ja käytännöistämme saat verkkosivustoltamme sekä Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #maailmanihanintyöpaikka. Toimistomme sijaitsee Armfeltintiellä, Eirassa.