Siirry sisältöön

Haemme määräaikaista hankekoordinaattoria Lapset SIB-hankkeeseen!

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka vaikuttaa aktiivisesti lapsen oikeuksien asioissa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Lastensuojelun Keskusliitto toimii asiantuntijana vuonna 2017 käynnistyneessä Lapset SIB-hankkeessa, jossa kunnat, sijoittajat, järjestöt ja yritykset yhdistävät voimansa lasten, lapsiperheiden ja nuorten hyvinvoinnin tueksi. Lisätietoa hankkeesta saat tästä linkistä.

Nyt Lastensuojelun Keskusliitto hakee joukkoonsa määräaikaista hankekoordinaattoria Lapset SIB-hankkeeseen ajalle 1.10.2018-31.5.2019. Työsuhteen jatkuminen on mahdollinen, mikäli jatkorahoitus varmistuu.

Koordinaattorin tehtävänä on koordinoida SIB-kehittämistyötä hankekunnissa eri puolella Suomea. Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, lasten, nuorten ja lapsiperheiden tuen ja palveluiden tuntemusta, vankkaa kokemusta (5.v) kehittämistyöstä (ohjelma- tai yhteiskehittämisestä) sekä fasilitointitaitoja. Työ vaatii myös matkustamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 24.8. klo 23:59 mennessä osoitteeseen rekry@lskl.fi.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa hankepäällikkö Ulla Lindqvist (puh. 050 411 0400). Voit soittaa Ullalle 14.8. klo 9-11 ja 16.8 klo 9-11.

Haastattelut järjestetään 4.9 kello 9-13 välisenä aikana osoitteessa Armfeltintie 1, 00150 Helsinki.

Lastensuojelun Keskusliitto on perheystävällinen työpaikka. Lisätietoja Lastensuojelun Keskusliitosta ja käytännöistämme saat verkkosivustoltamme sekä Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #maailmanihanintyöpaikka. Toimistomme sijaitsee Eirassa Helsingissä.

 

Mitä mieltä olet Lastensuojelun Keskusliiton verkkosivuista?

Vastaa kyselyyn Lastensuojelun Keskusliiton verkkosivujen käytettävyydestä.
Vastausten pohjalta kehittämme verkkoviestintäämme paremmaksi.

Vastaa kyselyyn