Siirry sisältöön

Haluaisitko sinä tehdä vaikuttavaa viestintää Lastensuojelun Keskusliitossa?

Päivitys: Paikka on täytetty, kiitämme kiinnostuksesta!

Hei sinä siellä! Joo, juuri sinä! Haetko uutta, merkityksellistä viestintätyötä? Haluatko vaikuttaa lapsen oikeuksien puolesta ja eriarvoisuutta vastaan? Oletko monipuolinen viestinnän osaaja tai ainakin innostunut oppimaan uutta? Jos vastasit kyllä, etsimme ehkä juuri sinua. 

Haemme Lastensuojelun Keskusliiton viestintätiimiin määräaikaista vahvistusta. Tehtävä pitää sisällään erityisesti lapsen oikeuksien viestintää ja eriarvoisuutta torjuvan hankkeen viestintää. Etsimme henkilöä, joka kirjoittaa sujuvasti, tietää, miten vaikuttavaa viestintää tehdään, tuntee some-, kampanja- ja hankeviestintää ja osaa pitää erilaiset langat hyppysissään. Arvostamme oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja kiinnostusta lapsen oikeuksiin.

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkentän, joustavan työajan sekä tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja uuden oppimiseen kivassa tiimissä. Tehtävä on sijaisuus ja se täytetään, kun sopiva henkilö löydetään. Toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta, joskin aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti. Työsopimus voidaan solmia maaliskuun loppuun 2021 saakka. 

Voit laittaa hakemuksesi palkka– ja nimiketoiveineen osoitteeseen rekry@lskl.fi. Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Juuli Hurskainen, p. 050-3533480, juuli.hurskainen@lskl.fi. 

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka vaikuttaa lapsen oikeuksien puolesta ja lastensuojelun laadun kehittämiseksi. Keskusliitto koordinoi lapsen oikeuksiin liittyvää viestintäyhteistyötä Suomessa ja järjestää vuosittain marraskuussa lapsen oikeuksien viikon kouluissa, varhaiskasvatuksessa ja vapaa-ajan toiminnoissa. Olemme perheystävällinen työnantaja, mistä lisätietoja saat verkkosivustoltamme sekä Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #maailmanihanintyöpaikka. Toimistomme sijaitsee Armfeltintiellä, Helsingin Eirassa.