Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen Valtakunnallisille sijaishuollon päiville on alkanut!

Tampereella 1.–2.10 pidettävien koulutuspäivien teema on Samalla puolella.

Sijaishuollon päivien teema kannustaa asettumaan samalle puolelle, nimenomaan lapsen puolelle sekä tarkastelemaan sijaishuoltoa, ja sen kehittämistä, päätöksiä ja lastensuojeluun tehtyjä resursointeja lapsen edun toteutumisen näkökulmasta. Päivien alustukset ja työryhmät johdattelevat pohtimaan sitä, miten lapsen puolella oleminen on samalla kauaskatseisesti tulevaisuuteen suuntaamista.

Perinteisesti kolmipäiväinen tapahtuma on nyt kaksipäiväinen, mutta valinnanvaraa on lisätty. Ohjelmasta löytyy esimerkiksi mielenkiintoisia kokonaisuuksia liittyen sijaishuollon valvontaan, sijaishuoltopaikan valintaan ja käyttämättömiin voimavaroihin.

Päivillä julkaistaan myös Lastensuojelun Keskusliiton selvitys perheen jälleenyhdistämisestä ja perheiden kanssa työskentelystä tilanteissa, joissa lapsi on sijoitettu kodin ulkopuolelle sekä opas lastensuojelun työntekijöille median kohtaamisesta.

Liity joukkoon ja ilmoittaudu mukaan kuuntelemaan ajatuksia herättäviä luentoja, keräämään vinkkejä käytännön työhön ja tapaamaan muita lasten parissa työskenteleviä!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan os. www.lskl.fi/tampere2013 (sivu poistunut käytöstä)

Edullinen early bird -hinta on voimassa 30.6. saakka.

Sijaishuollon päivät järjestetään Tampere-talossa ja päivien järjestelyissä Lastensuojelun Keskusliiton kumppanina toimii Tampereen kaupunki.