Siirry sisältöön

Investoidaan perheisiin -twitterchat 31.3.

Äänestäjät ja eduskuntavaaliehdokkaat: Tervetuloa mukaan keskustelemaan lasten ja perheiden asioista.

Miten lastensuojelumenojen kasvu hoidetaan? Rajataanko kotihoidontukea? Milloin lapsivaikutusten arviointi otetaan käyttöön? Tuleeko Suomeen perheministeri?

Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Väestöliitto esittävät, että lasten ja perheiden asiat on nostettava politiikan keskiöön. Lapsiin ja perheisiin investoimalla luodaan kestävän kasvun edellytykset koko yhteiskunnalle.

Haastamme puolueet ja puoluejohtajat, eduskuntavaaliehdokkaat ja muut vaikuttajat keskustelemaan yhdessä äänestäjien kanssa lasten ja perheiden asioista sosiaalisessa mediassa 31.3.2015. Osallistu keskusteluun twitterissä ja facebookissa hashtageilla #perhe ja #vaalit2015.

Järjestöt ovat esittäneet päättäjille ja kansanedustajaehdokkaille kysymyksiä myös videoituna. Kysymys- ja vastausvideoita julkaistaanTwitterissä sekä Facebookissa 31.3.

Järjestöjen vaaliohjelmat löytyvät järjestöjen omilta sivuilta: www.lskl.fi/vaalit2015 (sivu poistunut käytöstä), www.mll.fi ja www.vaestoliitto.fi/eduskuntavaalit2015

Twitter: @lastensuojeluKL @Vaestoliitto @MLL_fi.

Facebook: www.facebook.com/lastensuojelunkeskusliitto, www.facebook.com/vaestoliitto  ja www.facebook.com/mannerheiminlastensuojeluliitto

Lisätietoja:

Tiedottaja Hanna-Mari Savolainen, puh. 044 329 0029, hanna-mari.savolainen@lskl.fi
Viestintäjohtaja Liisa Partio, MLL, puh. 040 580 8984, liisa.partio@mll.fi
Viestintäpäällikkö Jaana Syrjälä, Väestöliitto, puh. 050 304 1648, jaana.syrjala@vaestoliitto.fi