Siirry sisältöön

Lapsen Maailma uudistuu

Nyt ne on vihdoin avattu: Lastensuojelun Keskusliiton kuukausijulkaisu Lapsen Maailman uudet upeat verkkosivut!

Nyt ne on vihdoin avattu: Lastensuojelun Keskusliiton kuukausijulkaisu Lapsen Maailman uudet upeat verkkosivut!

Osoitteessa www.lapsenmaailma.fi pääsee tutustumaan paitsi uusimman numeron sisältöön myös vanhempiin juttuihin, jotka löytyvät näppärästi erilaisten teemojen alta. Jutut on luonnollisesti asiasanoitettu, mikä helpottaa tiedon hakemista.

Vaikkapa sama tien kannattaa lukea A-klinikkasäätiön tällä viikolla palkitseman näyttelijä, kirjailija Peter Franzénin haastattelu arkistostamme!

Kesä–heinäkuun tuhdissa tuplanumerossa mm. tuodaan esiin, että lasten ruumiillinen kuritus koetettiin kieltää jo Suomen suuriruhtinaskunnassa 100 vuotta sitten. Käsittelemme myös lasten some-riippuvuutta ja julkaisemme pienen Some–Suomi-sanakirjan.

Lehdessä pohditaan myös, miksi rikosuutisointi keskittyy uhreihin ja omaisten suruun, ja miksi vaatteiden pitäisi olla eettisesti valmistettuja. Ikärajatkin ihmetyttävät: tiesitkö, että täysi-ikäisyyden ikäraja Suomessa oli 15 vuoteen 1721 asti?

Mutta näinä aikoina ei parane unohtaa lepoa tai lomaakaan. Huippukokki Sami Tallberg rentoutuu keräämällä villivihanneksia kotinurkillaan Helsingin Lauttasaaressa ja esittelee, kuinka helposti kaupunkiluonnostakin löytää lähiruokaa. Entä miksi kanavaveneily Englannissa sopii hienosti lapsiperheen lomakohteeksi?

Lehden juttuja julkaistaan verkossa vähitellen, eivätkä suinkaan kaikki niistä päädy nettiin, mutta sisällysluettelosta sisällön näkee kokonaisuudessaan. Kun seuraa meitä facebookissa ja twitterissä, on aina ajan tasalla siitä, mitkä jutut ovat luettavissa netissä.

Toivottavasti Lastensuojelun Keskusliiton julkaisemasta kuukausilehdestä on näin monikanavaisena vielä enemmän apua kaikille Suomen lasten suojelijoille.

Lapsen Maailma facebookissa ja twitterissä:

facebook.com/lapsenmaailma

twitter.com/lapsenmaailma