Siirry sisältöön

Lastensuojelun Keskusliitto etsii erityisasiantuntijaa!

Oletko sinä idearikas lastensuojelun ja sijaishuollon asiantuntija, joka hakee monipuolisia työtehtäviä innostuneessa työyhteisössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme erityisasiantuntija!

Lastensuojelun Keskusliitto etsii nyt kehittämisorientoitunutta erityisasiantuntijaa vastaamaan laaja-alaisesti keskusliiton strategiaan kiinnittyvästä vaikuttamistyöstä. Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka toimii aktiivisena vaikuttajana ja voimien yhdistäjänä lasten hyvinvointiin ja oikeuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen lastensuojelun ja lapsen oikeuksien puolesta sekä hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Työtehtävä on vakituinen, ja työsuhde voidaan aloittaa mahdollisimman pian. Huomioithan, että työ saattaa sisältää myös matkustamista.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja käytännön kielitaitoa. Sopiva koulutustausta tehtävään on oikeustieteellinen tai yhteiskuntatieteellinen. Etsimme erityisasiantuntijaa, joka:
• omaa vankkaa vaikuttamistyön kokemusta
• on kerryttänyt itselleen lastensuojelun ja sijaishuollon asiantuntemusta
• tuntee lapsen oikeudet
• kokee omakseen moninaisissa verkostoissa mukana olemisen
• omaa erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä- ja organisointitaidot
• osaa työskennellä itsenäisesti, mutta on myös tiimipelaaja
• asennoituu positiivisesti erilaisia työtehtäviä kohtaan

Lastensuojelun Keskusliitto on perheystävällinen työpaikka. Lisätietoja perheystävällisistä käytännöistämme saat verkkosivustoltamme sekä Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #maailmanihanintyöpaikka. Tehtävään valittava henkilö pääsee osaksi innostunutta ja innostavaa työyhteisöä. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Helsingin Eirassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 22.8.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@lskl.fi.

Lisätietoa tehtävänkuvasta antaa toiminnanjohtaja Hanna Heinonen (040-8384027) ja ohjelmajohtaja Miia Pitkänen (040-7446505). Voit soittaa Hannalle 7.8.2019 klo 14-16 ja Miialle 13.8.2019 kello 14-16.

Haastattelut järjestetään 29.8. klo 9-13 ja 30.8.2019 klo 9-13 ja 14-16 välisenä aikana osoitteessa Armfeltintie 1, 00150 Helsinki.