Siirry sisältöön

Lastensuojelun Keskusliitto etsii lapsi- ja perhepolitiikan erityisasiantuntijaa

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka toimii aktiivisena vaikuttajana ja voimien yhdistäjänä lasten hyvinvointiin ja oikeuksiin liittyvissä kysymyksissä. Keskusliitto etsii nyt kehittämisorientoitunutta erityisasiantuntijaa vastaamaan lapsi- ja perhepolitiikkaan liittyvästä vaikuttamistyöstä.

Erityisasiantuntijalta edellytetään ymmärrystä:

  • lasten ja perheiden palvelujen kokonaisuudesta
  • lapsiperheiden tulonsiirroista
  • työn ja perheen yhteensovittamisen kysymyksistä

Eduksi lasketaan muun muassa lapsivaikutusten arvioinnin, lapsibudjetoinnin ja lapsen oikeuksien sopimuksen tuntemus. Tehtävän menestyksekästä hoitamista edesauttavat hyvät vuorovaikutus- ja kirjoitustaidot sekä verkostomainen työote.

Lastensuojelun Keskusliitto on perheystävällinen työpaikka, joka tarjoaa kilpailukykyiset edut ja olosuhteet kaikille työntekijöille. Lisätietoja perheystävällisistä käytännöistämme saat verkkosivustoltamme sekä Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #maailmanihanintyöpaikka. Tehtävään valittava henkilö pääsee osaksi innostunutta ja innostavaa työyhteisöä. Tehtävä on määräaikainen. Työsuhde voidaan aloittaa heti ja se päättyy 31.12.2019. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan osoitteeseen rekry@lskl.fi viimeistään 12.1.2018 kello 16.

Lisätietoja: Olli Alanen, ohjelmajohtaja (050 502 5007, olli.alanen@lskl.fi) 3.1. kello 13–15 ja 10.1. kello 13–15.

Olli Alanen

Ohjelmajohtaja


09 3296 0221
050 502 5007

Vastaan Lastensuojelun Keskusliiton vaikuttamis- ja kehittämistyön johtamisesta sekä yhteistyöstä kansainvälisten verkostojen ja jäsenyhteisöjemme kanssa.