Siirry sisältöön

Miia Pitkänen Lastensuojelun Keskusliiton ohjelmajohtajaksi

Valtiotieteiden lisensiaatti Miia Pitkänen on valittu Lastensuojelun Keskusliiton ohjelmajohtajaksi. Pitkänen aloittaa toimessaan 20.4.2015 edellisen ohjelmajohtajan siirtyessä liiton toiminnanjohtajaksi.

Pitkänen siirtyy Lastensuojelun Keskusliittoon Ensi- ja turvakotienliitosta missä hän on työskennellyt viimeiset neljä vuotta kehittämispäällikkönä vastaten perhe- ja lähisuhdeväkivaltatyön ja lasten kanssa tehtävän väkivaltatyön kehittämisestä.

Aikaisemmin Pitkänen on työskennellyt Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus Soccan Heikki Waris insituutin tutkimushankkeessa sekä lastensuojelun sosiaalityöntekijänä ja johtavana sosiaalityöntekijänä kuntasektorilla. Pitkäsen lisensiaattitutkimuksen aiheena oli huostassapidon lopettaminen.

Lastensuojelun Keskusliitossa Pitkänen aloittaa 20.4.2015 edellisen ohjelmajohtajan siirtyessä liiton toiminnanjohtajaksi. Pitkänen vastaa ohjelmajohtajana liiton ohjelmatyöstä ja sen kehittämisestä sekä kansainvälisestä yhteistyöstä. Hän toimii myös lapsipolitiikan asiantuntijana ja vastaa liiton vaikuttamistyötä.