Hyppää sisältöön

Anna ääni lapselle −materiaalit eduskuntavaaleihin 2023

Tälle sivulle lisätään kaikki Anna ääni lapselle -eduskuntavaalikampanjan vaikuttamismateriaalit, kuten agenttikirjeet, somekuvia ja infograafeja. Kaikki materiaalit ovat vapaasti käytettävissä. Anna ääni lapselle -eduskuntavaalikampanjassa julkaisemme kaiken kaikkiaan neljä vaikuttamispakettia tammi–huhtikuun 2023 aikana. Pakettien teemat ovat Kestävää politiikkaa, Lasten ja nuorten hyvinvointi, Päätöksenteon rakenteet ja Usko tulevaisuuteen.

Julkaisemme vaikuttamispakettien materiaalit aina ensin jo kampanjaan mukaan ilmoittautuneille. Sivustolla osa materiaaleista julkaistaan jälkikäteen. Ilmoittaudu mukaan, niin saat materiaalit ensimmäisten joukossa ja takaat sen, että saat koko paketin käyttöösi!  Lue lisää ilmoittautumisesta Anna ääni lapselle -etusivulta.

Materiaalipaketit

Huom! Yleisimmät selaimet mahdollistavat kuvien osalta vain .WebP-tiedostojen latauksen. Mikäli haluat kuvat suoraan sähköpostiisi alkuperäisinä .png-tiedostoina, ilmoittauduthan mukaan Ääni lapselle -ehdokkaaksi tai Ääni lapselle -vapaaehtoiseksi.

Lue lisää ilmoittautumisesta Anna ääni lapselle -etusivulta

Yleiset Ääni lapselle -materiaalit:

Ääni lapselle -kehyksessä turkoosilla pohjalla kuvitettu lapsen pää..

Lataa Ääni lapselle −kehykset Facebookiin!

Lataa profiilikuvaasi kahdesta kehysversiosta mieleisesi joko suomeksi tai ruotsiksi ja kerro Facebookissa olevasi ääni lapselle.

Ääni lapselle -kehykset (twibbonize.com)

""

Lataa Ääni lapselle −leima verkkosivuillesi!

Voit lisätä leiman esim. verkkosivuillesi ja kertoa sen avulla olevasi ääni lapselle.

""

Lataa Ääni lapselle −profiilikuva someen!

Lataa profiilikuvaksesi Anna ääni lapselle -logo ja kerro olevasi mukana kampanjassa.

Lataa profiilikuva (.png/.webP)

Sulje