Hyppää sisältöön

Lastensuojelun Keskusliiton jäsenyhteisöt

Meillä on 98 jäsenjärjestöä ja 40 kunta- tai hyvinvointialuejäsentä. Jäsenyhteisöt tuovat yhteyden lastensuojelun käytännön työhön, uusiin painopistealueisiin ja kehittämistarpeisiin. Jäsenemme saavat muun muassa mahdollisuuden osallistua neuvottelukuntatyöhön, kohtuuhintaisia koulutuksia, yhteisiä hankkeita ja kampanjoita sekä paljon muuta.

Keskusliitto myöntää myös ansiomerkkejä jäsenyhteisöjen aloitteesta. 

Haluatko jäseneksi?

Jäsenyyden kriteerit:

  • Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä kunta, kuntayhtymä tai hyvinvointialue.
  • Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä myös rekisteröity yhdistys, säätiö tai uskonnollinen yhdyskunta, joka toimii lastensuojelun alalla tai muutoin edistää lastensuojelun kehittämistä ja jonka toiminta-alueena on koko maa tai kielellinen, kulttuurinen tai muulla vastaavalla tavalla määritelty väestönosa kokonaisuudessaan.
  • Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä myös rekisteröity yhdistys, säätiö tai uskonnollinen yhdyskunta, jonka toiminta ei kata edellä kuvattua maantieteellistä tai muuta edellytystä, mutta jonka toiminnalla katsotaan muutoin olevan yleistä merkitystä lastensuojelulle.
  • Jäsenyyden saamisen edellytyksenä on, että toiminta on vakiintunutta.

Hae keskusliiton jäseneksi!

Lastensuojelun Keskusliiton jäsenyys edellyttää, että hakijan osalta yllä listatut kriteerit täyttyvät. Jäsenyydestä päättää Lastensuojelun Keskusliiton hallitus. Jäsenmaksusta päätetään vuosittain keskusliiton sääntömääräisessä syyskokouksessa. Tällä hetkellä jäsenmaksu on 120 €/vuosi.

Hakemus on vapaamuotoinen ja sen tulee olla allekirjoittanut henkilö, jolla on yhdistyksen nimenkirjoitusoikeus. Jäsenhakemuksen liitteeseen edellytetään: yhdistyksen viimeisin tasekirja, toimintakertomus, toimintasuunnitelma, säännöt ja hallituksen päätös Lastensuojelun Keskusliiton jäsenyyden hakemisesta.

Jäseniksi hakevilta kunnilta, kuntayhtymiltä tai hyvinvointialueilta riittää hakemus sekä pöytäkirjan ote kokouksesta tai viranhaltijapäätös, jossa päätetty hakea Lastensuojelun Keskusliiton jäsenyyttä.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse liitteineen osoitteeseen toimisto(a)lskl.fi.

Hae jäseneksi sähköpostilla!

Jäsenet

Lisää meistä

Tutustu organisaatioomme

Organisaatio

Tutustu eettisiin periaatteisiimme

Eettiset periaatteemme

Etsitkö yhteystietojamme?

Yhteystiedot

Sulje