Hyppää sisältöön

Lapsitiedon erikoiskirjasto ja tietopalvelu

Lastensuojelun Keskusliitossa on vuonna 1949 perustettu, kaikille avoin lapsitiedon erikoiskirjasto, joka tarjoaa tietoa lasten ja perheiden asemasta ja oikeuksista. Kokoelmamme kattavat tieteellistä kirjallisuutta, kotimaisia ja ulkomaisia tieteellisiä aikakausjulkaisuja sekä jäsenjärjestöjemme jäsenlehtiä.

Tällä sivulla olevasta kirjaston tietokannasta voit hakea ja selata aineistoamme. Uutuudet löydät täältä. Tilaa myös uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi!

Tietopalvelu

Tietopalvelumme auttaa tiedonhaussa ja relevanttien tiedonlähteiden löytämisessä. Voit olla yhteydessä tietoasiantuntijoihimme kaikissa lapsiin, nuoriin ja perheisiin liittyvissä kysymyksissä.

Tietopyynnöt tehdään sähköpostitse (tietopalvelu@lskl.fi).

Lähetä tietopyyntö

Aukioloajat ja osoite

Kirjasto palvelee tällä hetkellä vain sähköisesti ja sopimuksen mukaan. Paikan päällä voit tutustua aineistoihimme sopimalla käynnistäsi etukäteen sähköpostitse (kirjasto@lskl.fi).

Kirjaston käyntiosoite on Armfeltintie 1, 00150 Helsinki.

Sovi kirjastokäynti

Asiakkuus ja lainaus

Asiakkuuden voit tehdä sähköpostitse (kirjasto@lskl.fi) tai paikan päällä. Laina-, varaus- ja uusintapyyntöjä voit tehdä sähköpostitse.

Laina-aika on 28 vuorokautta. Postitamme lainoja ja artikkelikopioita asiakkaillemme maksutta.

Lainat voi palauttaa postitse tai kirjastoon sopimalla palautusajan. Ohuet teokset voit palauttaa myös postilaatikkoomme osoitteessa Armfeltintie 1.

Hae kirjastosta

Tässä voit hakea kirjaston aineistoa. Voit myös hakea aineistoa suoraan PrettyLib-tietokannasta.

Lue tarkemmat hakuohjeet (PrettyLib.fi)

Visualisoinnit ja infografiikat

Tutustu uutiskirjeisiimme

Uutiskirjeet

Keskusliiton julkaisut

Julkaisut

Kaipaatko apua mediatyöhön?

Medialle

Sulje