Hyppää sisältöön

Lapsen Maailma

Tilaamalla Lastensuojelun Keskusliiton kustantaman Lapsen Maailma -lehden tuet samalla lasten suojelua. Koko lehden tuotto käytetään liiton toimintaan. Perhelehti ammentaa aiheitaan niin ammattilaisilta kuin perheiden omakohtaisista kokemuksista.

Perheistä suurella sydämellä

Lapsen Maailma on ainoa ei-kaupallinen lapsiperheille sekä lasten ja nuorten kanssa kasvaville aikuisille suunnattu lehti. Lehden keskiössä ovat lasten, nuorten ja perheiden asiat sekä lastensuojelu. Sen valoisa maailmankuva on suvaitsevainen, tasa-arvoinen ja kaikessa lapsen edun huomioiva. 

Asiapitoisuudestaan huolimatta lehteä ei ole raskas lukea, ja se sopiikin koko perheelle. Lehden artikkelit tarjoavat apua ja vinkkejä kasvatuksen pulmatilanteisiin. Sen kipeistäkin aiheista kertovat jutut osoittavat, että aina on aika ja mahdollisuus vaikuttaa. Koska lapset ovat tärkeintä, mitä meillä on. 

Tutustu lehteen: lapsenmaailma.fi

 

”Hyviä ja hyödyllisiä juttuja ja aiheita. Kattava, kertoo eri ikäisistä lapsista. Usein juttuja vanhemmista ja vanhempien näkökulmasta. Lehti on positiivinen vaikka käsittelee vaikeitakin asioita.”

*Lapsen Maailman lukijatutkimus 2021

Lapsen Maailma -lehden kansi numerosta 6/2022.

Tilaa Lapsen Maailma vaikka lahjaksi!

Tilaa Lapsen Maailma -lehti ja tue Lastensuojelun Keskusliiton toimintaa!

Edullinen lehden kestotilaus vain 69€/vuosi. Voit tilata myös digilehden 12 kuukauden määräaikaistilauksena hintaan 59€. Tutustu myös muihin tilausvaihtoehtoihin!

Tilaa lehti Lapsenmaailma.fissä

Kaksi lasta makaa sängyllä nauraen.

Lapsen Maailma -lehden logo.Ajankohtaisia artikkeleita Lapsen Maailma −lehdessämme

Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton kustantama, lapsiperheille sekä lasten ja nuorten kanssa kasvaville aikuisille suunnattu lehti. Lehden artikkelit tarjoavat apua ja vinkkejä muun muassa kasvatuksen pulmatilanteisiin. Tilaamalla lehden tuet samalla lasten suojelua, sillä koko lehden tuotto käytetään Lastensuojelun Keskusliiton toimintaan.

Lisätietoa

Anu Jämsén

Toimituspäällikkö

040 840 1080

Ulla Siimes

Toiminnanjohtaja, päätoimittaja

040 553 0981

Tuuli Valo

Viestinnän asiantuntija

050 572 1089

Sulje