Hyppää sisältöön

Hankkeet

Lastensuojelun Keskusliitto kehittää aktiivisesti lasten ja perheiden hyväksi tehtävän työn kenttää paitsi asiantuntijatyöllään, myös koordinoimalla hankkeita ja osallistumalla ja vetämällä kehittämisprojekteja. Keskusliitossa on käynnissä tällä hetkellä kolme hanketta: Lapset SIB, Kokemus tiedoksi ja SOILA – Sosiaaliset innovaatiot lastensuojelussa -koordinaatiohanke.

Perheet keskiöön! -hanke päättyi vuonna 2021, mutta toiminta jatkuu uusin muodoin kohdennetun toiminta-avustuksen turvin. Kaikille eväät elämään -hanke on päättynyt vuoden 2020 lopussa, mutta toiminta jatkui osin vielä 2021 aikana.

Lapset SIB

Lapset SIB -ohjelma on uudenlainen keino tukea lapsia ja perheitä vaikuttavasti ja oikea-aikaisesti. Koko ohjelman tavoitteena on vähentää kuntien lastensuojelukustannuksia vaikuttavilla, varhaisilla ja ehkäisevillä interventiolla.

Lue lisää Lapset SIB -hankkeesta

Kokemus tiedoksi

Kokemus tiedoksi on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoituksella vuosina 2022–2023 toimiva hanke, joka kokoaa yhteen lastensuojelujärjestöjen kokemusasiantuntijatoiminnassa tuotetun kokemustiedon.

Lue lisää Kokemus tiedoksi -hankkeesta

SOILA – Sosiaaliset innovaatiot lastensuojelussa

SOILA−koordinaatiohanke tukee sosiaalisten innovaatioiden syntymistä sekä lastensuojelun palveluiden uudistamista koko Suomessa. Uudet sosiaaliset innovaatiot löydetään työskentelemällä yhdessä lastensuojelun toimijoiden, nuorten, perheiden ja sidosryhmien kanssa. Soila-hanke on Euroopan Unionin rahoittama.

Lue lisää Soila-hankkeesta

""

Sulje