Hyppää sisältöön

Hankkeet

Lastensuojelun Keskusliitto kehittää aktiivisesti lasten ja perheiden hyväksi tehtävän työn kenttää paitsi asiantuntijatyöllään, myös koordinoimalla hankkeita ja osallistumalla ja vetämällä kehittämisprojekteja.

Keskusliitossa on käynnissä tällä hetkellä kaksi hanketta: Lapset SIB ja Perheet keskiöön! Kaikille eväät elämään -hanke on päättynyt vuoden 2020 lopussa, mutta  toiminta jatkuu osin vielä alkuvuoden 2021 aikana.

Lapset SIB

Lapset SIB -ohjelma on uudenlainen keino tukea lapsia ja perheitä vaikuttavasti ja oikea-aikaisesti. Koko ohjelman tavoitteena on vähentää kuntien lastensuojelukustannuksia vaikuttavilla, varhaisilla ja ehkäisevillä interventiolla.

Lue lisää Lapset SIB -hankkeesta

Perheet keskiöön!

Perheet keskiöön! on STEA:n rahoittama, yli 70 järjestön yhteinen perhekeskustoiminnan kehittämis- ja koordinaatiohanke. Hankkeen päätavoitteena on kiinnittää järjestöjen tarjoama tuki ja palvelut osaksi perhekeskustoimintaa koko valtakunnan alueella.

Lue lisää Perheet keskiöön! -hankkeesta

Kaikille eväät elämään

Lastensuojelun Keskusliitto on koordinoinut vuosina 2017–2020 STEA:n rahoittamaa Kaikille eväät elämään -avustusohjelmaa eriarvoisuuden vähentämiseksi. Ohjelman tavoitteena oli edistää lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisia mahdollisuuksia ja torjua ylisukupolvista syrjäytymistä.

Lue lisää Kaikille eväät elämään -hankkeesta

Sulje