Hyppää sisältöön

Lastensuojelun Keskusliitto työpaikkana

Lastensuojelun Keskusliitossa on töissä lastensuojelun, lapsi- ja perhepolitiikan sekä lapsen oikeuksien asiantuntijoita, viestinnän ja tietopalvelun ammattilaisia, hanketyöntekijöitä sekä toimistotyön ja talouden osaajia. Meillä työskentelee noin 30 henkilöä. Toimistomme sijaitsee Armfeltintiellä, Helsingin Eirassa. Tutustu henkilöstömme esittelyihin Yhteystiedot-sivulla.

Perheystävällinen työpaikka

Haluamme, että työn ja perheen yhteensovittaminen sujuu meillä mutkattomasti. On kaikkien etu, että työntekijämme voivat tehdä työtä joustavasti heille ja perheelleen sopivalla tavalla. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista myös panostamalla osaamisen kehittämiseen, hyvään johtamiseen, työterveyteen ja -ergonomiaan sekä yhteishenkeen.

Olemme saaneet Väestöliiton myöntämän Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Lue lisää Perheystävällinen työpaikka -ohjelmasta Väestöliiton verkkosivuilta

Väestöliiton myöntämä Perheystävällinen työpaikka -tunnus.

Avoimet työpaikat keskusliitossa

Avoimet työpaikat listautuvat tämän ilmoituksen alle. Mikäli ilmoituksia ei näy, ei työpaikkoja valitettavasti ole tällä hetkellä avoinna.

Voit tiedustella työ- tai harjoittelupaikkaa tai lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen rekry@lskl.fi.

Lähetä avoin hakemus

Olemme mukana Romakon työnantajapoolissa

Romaniväestö kokee jatkuvaa syrjintää työmarkkinoilla. Olemme liittyneet mukaan Romakon työnantajapooliin, koska mielestämme kaikkien työnhakijoiden tulee olla samalla viivalla – taustasta riippumatta. Lue lisää työnantajapoolista (diak.fi).

Lisää meistä

Tutustu julkaisuihimme!

Julkaisumme

Tutustu artikkeleihimme!

Artikkelimme

Etsitkö yhteystietojamme?

Yhteystiedot

Sulje