Hyppää sisältöön

Uutiskirjeet

Lastensuojelun Keskusliiton tietopalvelu koostaa kolmea suosittua uutiskirjettä, jotka pitävät sinut vaivattomasti ajan tasalla lastensuojelun kentän tapahtumista. Voit tilata tietopalvelun uutiskirjeet täältä tai alempaa tältä sivulta. Edellisiin 20 kirjeeseen voit tutustua keskusliiton uutiskirjearkistossa.

Lastensuojelun Keskusliitto toimittaa myös Lapsen Maailma -lehden ja Perheet keskiöön! -toiminnan uutiskirjeitä sekä SOILA-hankkeen verkostokirjettä. Löydät tilauslinkit alempaa tältä sivulta. Lapsen Maailman uutiskirjearkistosta löydät lehden 20 edellistä uutiskirjettä. Perheet keskiöön -toiminnan uutiskirjearkistosta taas löydät toimintaan liittyvät vanhat uutiskirjeet. SOILA-hankkeen vanhoihin verkostokirjeisiin voit tutustua täällä.

Uutiskirjeemme

Postia kentältä

Postia kentältä – Lastensuojelussa tapahtuu -uutiskirje ilmestyy perjantaisin ja kokoaa lastensuojelun ajankohtaisuutisia, tapahtumia ja koulutuksia, julkaisuja, lainsäädäntötietoa ja avoimia työpaikkoja.

Tilaa Postia kentältä -uutiskirje

Kirjaston ja tietopalvelun uutisia

Kirjaston ja tietopalvelun uutisia -uutiskirje on tiivis paketti kirjaston uutuuksista sekä tuoreista väitöksistä ja sisältää artikkelikatsauksen alan aikakausjulkaisuista ja tieteellisistä lehdistä. Kirje ilmestyy 5–6 kertaa vuodessa.

Tilaa kirjaston ja tietopalvelun uutiskirje

Uutisia maailmalta

Uutisia maailmalta – Kansainvälistä lastensuojelua on 3–4 kertaa vuodessa ilmestyvä kooste kansainvälisistä lastensuojelua ja lapsipolitiikkaa koskevista tutkimuksista ja uutisista.

Tilaa Uutisia maailmalta -uutiskirje

Lapsen Maailma

Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton kustantama lehti lapsiperheille sekä lasten ja nuorten kanssa kasvaville aikuisille. Uutiskirje kokoaa lehden parhaat jutut sähköpostiisi kahdeksan kertaa vuodessa.

Tilaa Lapsen Maailman uutiskirje

Perheet keskiöön!

Tärkeää ja tähdellistä -uutiskirje kertoo perhekeskuskehittämisen ja Perheet keskiöön -toiminnan ajankohtaisista asioista erityisesti järjestöjen näkökulmasta.  Kirje ilmestyy 4–5 kertaa vuodessa.

Tilaa Perheet keskiöön! -uutiskirje

Sosiaaliset innovaatiot lastensuojelussa (SOILA)

Haluatko pysyä kartalla SOILA-hankkeen etenemisestä? Tilaamalla SOILA-hankkeen verkostokirjeen, saat tiedon tulevista tapahtumista, tilaisuuksista ja aikatauluista. 

Tilaa SOILA-verkostokirje

Ilmoita Postia kentältä -uutiskirjeessä!

Postia kentältä -uutiskirje tavoittaa kattavasti lapsiasioiden parissa työskenteleviä ammattilaisia ja alan opiskelijoita. Kirjeessä julkaistaan ajankohtaista tietoa lastensuojelun ja lapsen oikeuksien kentältä sekä jäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme työpaikkailmoituksia, julkaisuja ja tapahtumia.

Voit lähettää meille oman ilmoituksesi osoitteeseen tietopalvelu@lskl.fi. Muokkaamme ja lyhennämme tarpeen mukaan ja linkitämme lisätietoon, joten ilmoituksen on löydyttävä internetistä. Ilmoitukset julkaistaan pääsääntöisesti vain kerran. Perjantain uutiskirjeeseen tarkoitettu aineisto on toimitettava torstai-iltapäivään mennessä.

Tutustu kirjastoon ja tietopalveluumme!

Kirjasto ja tietopalvelu

Lue tuoreimmat julkaisumme

Julkaisut

Etsitkö yhteystietojamme?

Yhteystiedot

Sulje