Hyppää sisältöön

Uutiskirjeitä lastensuojelusta

Lastensuojelun Keskusliiton tietopalvelu koostaa kolmea suosittua uutiskirjettä, jotka pitävät sinut vaivattomasti ajan tasalla lastensuojelun kentän tapahtumista. Voit tilata uutiskirjeitämme täältä tai tämän sivun alaosasta. Edellisiin 20 kirjeeseen voit tutustua uutiskirjearkistossa.

Uutiskirjeemme

Postia kentältä

Postia kentältä – Lastensuojelussa tapahtuu -uutiskirje ilmestyy perjantaisin ja kokoaa lastensuojelun ajankohtaisuutisia, tapahtumia ja koulutuksia, julkaisuja, lainsäädäntötietoa ja avoimia työpaikkoja.

Kirjaston ja tietopalvelun uutisia

Kirjaston ja tietopalvelun uutisia -uutiskirje on tiivis paketti kirjaston uutuuksista sekä tuoreista väitöksistä ja sisältää artikkelikatsauksen alan aikakausjulkaisuista ja tieteellisistä lehdistä. Kirje ilmestyy 5-6 kertaa vuodessa.

Uutisia maailmalta

Uutisia maailmalta – Kansainvälistä lastensuojelua on noin neljä kertaa vuodessa ilmestyvä kooste kansainvälisistä lastensuojelua ja lapsipolitiikkaa koskevista tutkimuksista ja uutisista. Uutisia maailmalta on tauolla vuoden 2021 ajan.

Ilmoita Postia kentältä -uutiskirjeessä!

Postia kentältä -uutiskirje tavoittaa kattavasti lapsiasioiden parissa työskenteleviä ammattilaisia ja alan opiskelijoita. Kirjeessä julkaistaan ajankohtaista tietoa lastensuojelun ja lapsen oikeuksien kentältä sekä jäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme työpaikkailmoituksia, julkaisuja ja tapahtumia.

Voit lähettää meille oman ilmoituksesi osoitteeseen tietopalvelu@lskl.fi. Muokkaamme ja lyhennämme tarpeen mukaan ja linkitämme lisätietoon, joten ilmoituksen on löydyttävä internetistä. Ilmoitukset julkaistaan pääsääntöisesti vain kerran. Perjantain uutiskirjeeseen tarkoitettu aineisto on toimitettava torstai-iltapäivään mennessä.

Tutustu kirjastoon ja tietopalveluumme!

Kirjasto ja tietopalvelu

Lue tuoreimmat julkaisumme

Julkaisut

Etsitkö yhteystietojamme?

Yhteystiedot

Sulje