Hyppää sisältöön

Eettiset periaatteemme

Lastensuojelun Keskusliiton kaikki työ perustuu lapsen oikeuksien ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseen ja edistämiseen. Meille on tärkeää, että toteutamme työtämme eettisesti kestävällä tavalla. Haluamme kannustaa siihen muitakin ja siksi eettisiä ohjeitamme saa vapaasti hyödyntää.

Ympäristöeettiset periaatteemme

Lastensuojelun Keskusliiton ympäristöeettiset periaatteet ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Me haluamme säilyttää maapallomme elinkelpoisena myös tuleville sukupolville. Siksi huomioimme ympäristöasiat yhtä lailla toimistomme arjessa ja tapahtumissamme kuin vaikuttamistyössämme.

Lataa ympäristöeettiset periaatteet pdf:nä

 

Eettiset ohjeet lasten ja nuorten kanssa työskentelemiseen

Tuomme työssämme esille lasten ja nuorten omaa ääntä ja haluamme tehdä sen aina eettisesti kestävällä tavalla. Eettisen ohjeemme avulla pyrimme varmistamaan turvallisen ilmapiirin jokaiselle toimintaamme osallistuvalle lapselle ja nuorelle.

Lataa eettiset ohjeet pdf:nä

 

Turvallisemman tilan periaatteet

Pyydämme sinua noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita, kun osallistut Lastensuojelun Keskusliiton järjestämiin tapahtumiin. Turvallisemmat tilat ovat paikkoja, joihin kaikki osallistujat pyrkivät yhdessä luomaan mahdollisimman kunnioittavan, syrjimättömän ja ajattelun kehittymiseen kannustavan ilmapiirin. Käytännössä kyse on ystävällisyydestä ja toisten huomioon ottamisesta. Lue lisää!

Turvallisemman tilan periaatteet tiivistettynä (pdf)

Lisää meistä

Tutustu tarkemmin organisaatioomme!

Organisaatio

Lisää osallisuudesta

Osallisuus

Etsitkö yhteystietojamme?

Yhteystiedot

Sulje