Hyppää sisältöön

Tietosuoja

Lastensuojelun Keskusliitolle tietoturvallinen toiminta, yksityisyyden suoja ja viestinnän luottamuksellisuus ovat toiminnan perusarvoja. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä määräyksiä ja annettuja ohjeita. Henkilötietojen kerääminen ja ylläpitäminen perustuvat aina kahden väliseen sopimukseen, asiakassuhteeseen, kommunikointiin tai muuhun sovittuun yhteistyöhön.

Hyödynnämme henkilötietoja ainoastaan omaan toimintaan emmekä tarjoa käytössä olevia henkilötietoja tai niiden sisältöjä ulkopuolisille muuta kuin markkinoinnista vastaavalle taholle, tapahtumien järjestämiseen tai tutkimustarkoituksiin. Tietoja kerätään ja ylläpidetään vain sovitun palvelun tuottamiseen ja kehittämiseen. Henkilöistä kerätään vain se tieto mitä Lastensuojelun Keskusliitto tarvitsee tuottaakseen sovittuja palveluita. Mitään ylimääräistä henkilötietoja ei kerätä.

Henkilötietoja voidaan hyödyntää Lastensuojelun Keskusliiton suoramarkkinointiin ja henkilöllä on aina oikeus kieltää suoramarkkinointi.

Lastensuojelun Keskusliitto noudattaa vaitiolovelvollisuutta kaikissa henkilötietoihin liittyvissä sisällöissä. Koulutamme henkilöstöä säännöllisesti tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvistä lainsäädännön muutoksista, periaatteista ja käytännöistä.

Kaikkea tietojen käsittelyä valvotaan tarkoituksenmukaisella tavalla ja tietojen käsittelyyn vaaditaan aina tunnistautuminen. Lastensuojelun Keskusliitto huolehtii tietoaineistojen ja palveluiden teknisestä tietoturvasta oman vastuualueen mukaisesti ja pyrkii kaikessa toiminnassaan estämään tietosuojaluokkauksia ja mahdollisia häiriöitä tietoturvaan.

Tutustu tarkemmin organisaatioomme!

Organisaatio

Lastensuojelun keskusliiton jäsenet

Jäsenyhteisöt

Etsitkö yhteystietojamme?

Yhteystiedot

Sulje