Hyppää sisältöön
Perheet keskiöön!: ”Meillä on asiaa! Kuuntele meitä!” – Lasten ja nuorten kokemuksia palveluista ja toiminnasta
Maksuttomat julkaisut

Perheet keskiöön!: ”Meillä on asiaa! Kuuntele meitä!” – Lasten ja nuorten kokemuksia palveluista ja toiminnasta

Perheet keskiöön! -hankkeen visuaalinen tiivistelmä ”Meillä on asiaa! Kuuntele meitä!” – Lasten ja nuorten kokemuksia palveluista ja toiminnasta, johon he osallistuivat. Lastensuojelun Keskusliitto, maaliskuu 2021.
Kuvaus

”Meillä on asiaa! Kuuntele meitä!” – Lasten ja nuorten kokemuksia palveluista ja toiminnasta on Perheet keskiöön -hankkeen toteuttama visuaalinen tiivistelmä. Se kokoaa yhteen lasten ja nuorten ajatuksia perheiden palveluista ja toiminnasta, johon he osallistuivat. Visuaalinen tiivistelmä perustuu osallisuusviikon 2020 aikana kyselyn kautta lapsilta ja nuorilta kerättyihin näkemyksiin. Vanhemmille toteutettiin osallisuusviikolla 2020 oma kysely, jonka tulokset on koottu selvitykseemme "Vanhempien kokemuksia tuen ja palveluiden saatavuudesta, toimivuudesta ja niiden kehittämisestä".

Osallisuusviikko on Perheet keskiöön! -hankkeen toimintamalli, jonka avulla edistetään vanhempien ja lasten kuulemista sekä osallisuutta lapsille ja perheille suunnatuissa palveluissa ja toiminnassa.

Ostoskori

0
Välisumma 0 €
Sulje