Siirry sisältöön

Olisiko jo tekojen aika?

Päivi Sinko, Kaisu Muuronen. Olisiko jo tekojen aika? Lastensuojelun asiakastyössä toimivien näkemyksiä lastensuojelun nykytilasta. 2013. Lastensuojelun Keskusliitto ja Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia. ISBN 978-951-9424-96-5 (PDF).

Lataa

Suomalaisen lastensuojelun toimintakäytäntöjä ja toimintamahdollisuuksia selvitetään parhaillaan mm. valtioneuvostossa, Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvirassa, valtiovarainministeriössä, Kuntaliitossa sekä sosiaali- ja terveysministeriössä.

Lastensuojelun Keskusliitto ja Talentia halusivat tuoda arviointi- ja selvittämistyöhän mukaan lastensuojelun asiakastyötä tekevien kokemuksen, sillä se on järjestöjen mukaan jätetty huomiotta muissa selvityksissä.

Olisiko jo tekojen aika? Lastensuojelun asiakastyössä toimivien näkemyksiä lastensuojelun nykytilasta -selvityksessä tarkastellaan lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden ja sosiaaliohjaajien mielipiteitä sekä kokemuksia työn tekemisen reunaehdoista, organisointitavoista, moniammatillisesta yhteistyöstä, lapsen riittävästä kohtaamisesta sekä lastensuojelun nykytilan kehittämistarpeista.

Saatat myös pitää...