Hyppää sisältöön
Olisiko jo tekojen aika?
Maksuttomat julkaisut

Olisiko jo tekojen aika?

Päivi Sinko, Kaisu Muuronen. Olisiko jo tekojen aika? Lastensuojelun asiakastyössä toimivien näkemyksiä lastensuojelun nykytilasta. 2013. Lastensuojelun Keskusliitto ja Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia. ISBN 978-951-9424-96-5 (PDF).
Kuvaus

Suomalaisen lastensuojelun toimintakäytäntöjä ja toimintamahdollisuuksia selvitetään parhaillaan mm. valtioneuvostossa, Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvirassa, valtiovarainministeriössä, Kuntaliitossa sekä sosiaali- ja terveysministeriössä.

Lastensuojelun Keskusliitto ja Talentia halusivat tuoda arviointi- ja selvittämistyöhän mukaan lastensuojelun asiakastyötä tekevien kokemuksen, sillä se on järjestöjen mukaan jätetty huomiotta muissa selvityksissä.

Olisiko jo tekojen aika? Lastensuojelun asiakastyössä toimivien näkemyksiä lastensuojelun nykytilasta -selvityksessä tarkastellaan lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden ja sosiaaliohjaajien mielipiteitä sekä kokemuksia työn tekemisen reunaehdoista, organisointitavoista, moniammatillisesta yhteistyöstä, lapsen riittävästä kohtaamisesta sekä lastensuojelun nykytilan kehittämistarpeista.

Ostoskori

0
Välisumma 0 €
Sulje