Hyppää sisältöön
Syliä tähteeksi
Kirjat

Syliä tähteeksi

Petri Paju. Syliä tähteeksi. Järjestöjen elämää ja elämää järjestöissä. Julkaisu/Lastensuojelun Keskusliitto, 1/2017. ISBN: 978-952-7002-26-1 (painettu), 978-952-7002-28-5 (PDF). ISSN: 0358-5557 (painettu), 2489-4885 (verkkojulkaisu).

0.00

Määrä
Lataa
Kuvaus
Lisää tietoa

Syliä tähteeksi – Järjestöjen elämää ja elämää järjestöissä tarjoaa tuoreen, arkisen ja ihmisläheisen näkökulman järjestöjen maailmaan. Työelämä on täynnä erilaisia kaavioita, malleja, menetelmiä, prosessiesityksiä ja lyhenteitä. Järjestötutkimus on varsinainen lyhenteiden luvattu maa, jossa organisaatiot ovat huomion ja tutkimuksen keskiössä. Järjestöt sanovat mielellään olevansa lähellä ihmistä ja tuovansa ihmisen äänen esiin. Mutta tiedämmekö todella, mitä ihmiset ajattelevat järjestöistä ja niiden toiminnasta?

Tämän kirjan ajatus lähti yksinkertaisesta ideasta: jos halutaan tietää, mitä järjestöt ihmisille merkitsevät, kysytään heiltä. Kirjassa on yhteensä 43 haastattelujen pohjalta tiivistettyä järjestöelämäkertaa. Haastateltujen ihmisten kytkennät järjestöihin ovat erilaisia: luottamustoimia, asiakkuuksia, palkkatyötä. Tarinoiden kautta piirtyy kuva järjestöjen roolista talkoo-Suomesta tähän päivään ja järjestömaailman start upeihin. Ihmisten kertoman perusteella voidaan sanoa, että Suomi on todella järjestöjen luvattu maa. Samalla järjestöt kuitenkin onnistuvat kuin ihmeen kaupalla pysymään näkymättöminä. Järjestöjen tulevaisuuden takaamiseksi niitä on pohdittava muunkin kuin mittaamisen ja tulosten näkökulmasta. On muistettava, että kansalaistoiminnassa on organisaatioiden lisäksi kansalaisia. Tässä kirjassa pääsevät ääneen maailman parhaat amatöörit.

Syliä tähteeksi -kirja esittää, että järjestöt ovat parhaimmillaan silloin, kun ne tukevat ihmisiä elämän siirtymissä. Järjestöissä on huipputasoinen itsepalvelu.

Voit ladata pdf:n veloituksetta tai tilata painotuotteen pelkästään postikulujen hinnalla.

Ostoskori

0
Välisumma 0 €
Sulje