Hyppää sisältöön

Lastensuojelu asiakkaiden silmin -selvityksen julkaisutilaisuus

Lastensuojelu asiakkaiden silmin -selvityksen julkaisutilaisuus

Miltä lastensuojelu näyttää ja tuntuu asiakkaiden näkökulmasta?

Lastensuojelun Keskusliiton Kokemus tiedoksi-hanke on koonnut järjestöjen kokemusasiantuntijatoiminnassa yli kymmenen vuoden aikana tuotetun nuorten ja vanhempien lastensuojelupalveluihin liittyvän kokemustiedon. Julkaistava selvitys kertoo siitä, millaiselta lastensuojelu asiakkaista näyttää ja tuntuu.

Selvitys kokoaa yhteen tekijät, joita lastensuojelun kokemusasiantuntijat ovat vuodesta toiseen nostaneet esiin lastensuojelun kehittämiskohteina, mutta myöskin ne tekijät, joita pidetään palveluiden keskeisimpänä ja tärkeimpinä elementteinä. Selvitys valottaa asiakkaiden näkökulmaa siihen, millaisia vaikuttavat lastensuojelupalvelut ovat.

Tilaisuuden lopuksi lastensuojelun kokemusasiantuntijat, ammattilaiset ja asiantuntijat keskustelevat omista näkemyksistään ja kokemuksistaan selvityksen tuloksiin liittyen.

Hybriditilaisuus järjestetään Hotel Lilla Robertsissa keskiviikkona 1.11. klo 13–15.

Tilaisuuden ohjelma:

13.00 Tilaisuuden avaus, johtaja Oona Ylönen, Lastensuojelun Keskusliitto

13.15 Selvityksen tulokset – Lastensuojelu asiakkaiden silmin, erityisasiantuntija Kirsi Hokkila, Lastensuojelun Keskusliitto

14.00 Erätaukokeskustelu – Kokemusasiantuntijat sekä lastensuojelun asiantuntijat ja ammattilaiset keskustelevat selvityksen tuloksista. Keskustelua fasilitoi asiantuntija Efe Evwaraye, Erätaukosäätiö.

15.00 Tilaisuus päättyy

Paikan päälle mahtuu ensimmäiset 40 ilmoittautunutta. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä striimin kautta. Etäosallistujille lähetetään linkki lähempänä tilaisuutta.

Lähiosallistujille kahvitarjoilu tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan 26.10. mennessä.

Ilmoittaudu (webropol)

Tiedot

Aika
01. 11. 2023 13:00 - 01. 11. 2023 15:00
Paikka
Hotelli Lilla Roberts, Pieni Roobertinkatu 1, 00130 Helsinki
Järjestäjä
Lastensuojelun Keskusliitto

Lisää tapahtumia

Sulje