Hyppää sisältöön

”Mikä luo sulle toivoa” -Digiraati nuorille 

”Mikä luo sulle toivoa” -Digiraati nuorille 

Nuori, mikä luo sinulle uskoa tulevaisuuteen ja siihen, että asiat järjestyvät? Millaiset asiat tekevät olosi toiveikkaaksi? Millaisia tekoja toivot päättäjiltä? Millä tavoin he voivat tehdä lasten ja nuorten elämästä ja tulevaisuudesta paremman?

Nuorten Digiraadissa keskustellaan 11.–27.1. (HUOM! aikaa jatkettu) siitä, mikä tuo nuorille toivoa – tai mikä vähentää uskoa tulevaisuuteen. Digiraadissa esille nousevat nuorten ajatukset viedään suoraan päättäjien kuultavaksi.

Digiraati on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille ja mukaan voi ilmoittautua osoitteessa bit.ly/digiraati. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse raadin lähestyessä.

Nuorten ajatukset ja mielipiteet viedään päättäjille Anna ääni lapselle -kampanjan ja Helsingin Sanomien Lasten Uutisten järjestämässä Lasten vaalipaneelissa. Paneeli järjestetään 14.2. ja sitä voi seurata Helsingin Sanomien verkkolähetyksenä.

Digiraati lyhyesti:

  • Digiraati on kaikille alle 29-vuotiaille tarkoitettu verkkovaikuttamisen muoto. Raadeissa keskustelijat ja vapaaehtoiset fasilitaattorit keskustelevat nuorten päättämistä aiheista.
  • Keskustelut ovat anonyymeja ja niissä noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä.
  • Osallistujat saavat todistuksen ja pienen palkkion keskusteluun osallistumisesta. Voit osallistua niin paljon kuin itse haluat tai tuntuu luontevalta!
  • Raatien pohjalta kirjoitetaan loppulausuma, josta voidaan viestiä päättäjille tai käyttää päätöksenteon tukena esimerkiksi järjestöissä. Tämän raadin tuloksia käytetään Lasten vaalipaneelissa ja Anna ääni lapselle -kampanjan viestinnässä.

Anna ääni lapselle -logo.

Tiedot

Aika
27. 01. 2023 - 27. 01. 2023
Paikka
Verkko-osallistuminen
Järjestäjä
Lastensuojelun Keskusliitto ja Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalot 
Lisätiedot
Huom! Tapahtuma-aika 11.–27.1.2023

Lisää tapahtumia

Sulje