Siirry sisältöön

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät®

26.9. - 27.9.

Finlandia-talo, Helsinki

Lastensuojelun Keskusliitto

Valtakunnalliset lastensuojelupaivat 2017

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään 26.–27.9.2017 Finlandia-talolla. Tämän vuoden teemana on ylisukupolvinen hyvinvointi.

Lastensuojelupäivät tarjoavat tuhdin koulutuspaketin ja alan tärkeimmän verkostoitumistapahtuman tuttuun edulliseen hintaamme. Koulutuspäivät koostuvat innostavista ja ajankohtaisista pääsaliluennoista ja yli kymmenestä mielenkiintoisesta alaseminaarista ja vierailukohteesta. Päivillä keskustellaan muun muassa digitalisaatiosta, vanhemmuudesta, moniammatillisesta yhteistyöstä sekä johtamisesta. Tänä vuonna juhlitaan myös Lastensuojelun Keskusliiton 80-vuotista historiaa päivien yhteydessä järjestettävässä iltajuhlassa.

Lastensuojelupäivät on Lastensuojelun Keskusliiton järjestämä kaksipäiväinen koulutustapahtuma. Jo 53. kertaa järjestettävät Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® kokoavat yhteen yli 1 000 lastensuojelun parissa työskentelevää ihmistä ympäri Suomen. Lastensuojelupäivät on yksi alan tärkeimpiä koulutus- ja verkostoitumistapahtumia.

Lastensuojelupäivillä käsitellään lasten suojelun sekä lapsi- ja perhepolitiikan ajankohtaisia kysymyksiä monista eri näkökulmista. Päivät on tarkoitettu lasten suojelun ammattilaisille, asiantuntijoille ja opiskelijoille sekä kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä® on myös näyttelyalue ja Speaker’s Corner.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät järjestetään yhteistyössä Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien kanssa.

Lisätietoa koulutuspäivistä lyödät lastensuojelupäivien omilta verkkosivuilta – tutustu ohjelmaan ja puhujiin!

Koulutuspäivien ilmoittautuminen on nyt alkanut!

Ilmoittaudu