Hyppää sisältöön

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät 2021 järjestetään terveysturvallisesti

Lastensuojelu
Tiedotteet
9.09.2021
Valtakunnalliset lastensuojelupäivät 2021 järjestetään terveysturvallisesti

Lastensuojelun Keskusliiton työvaliokunta on 9.9.2021 kokouksessaan päättänyt, että Valtakunnalliset lastensuojelupäivät järjestetään suunnitelmien mukaisesti ja vastuullisesti 5.–6.10.2021 Jyväskylän Paviljongissa sekä verkon välityksellä. Tapahtuman turvallisuudesta huolehditaan erityisen huolellisesti koronatartuntojen välttämiseksi.

Haluamme varmistaa, että osallistuminen tapahtumaamme on turvallista kaikille ja samalla järjestää lasten kanssa työskenteleville ammattilaisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan sekä verkostoitua pandemiasta johtuneen tauon jälkeen. Huolehdimme osallistujien terveysturvallisuudesta, noudatamme tarkasti viranomaisohjeita ja reagoimme tarvittaessa muuttuneisiin ohjeisiin.

Minimoimme selkeällä ohjeistuksella kaikki osallistujiin ja puhujiin kohdistuvat terveysriskit. Kasvosuojien käytössä ja ruokailujen järjestämisessä noudatamme viranomaisten ohjeistuksia. Olemme huomioineet tarpeen turvaetäisyyksille ja pienentäneet osallistujien ja näytteilleasettajien määrää reilusti. Osallistujia tapahtumaan otetaan mukaan noin 800 henkeä, mikä on noin kaksi kolmasosaa määrästä, joka Paviljonkiin mahtuu normaalisti vastaavaan tapahtumaan. Suositamme, että osallistujillamme on joko täysi rokotesuoja tai negatiivinen koronatestitulos. THL:n riskiluokituksen mukaisesti tapahtuma sijoittuu pienen riskin ja pienen leviämispotentiaalin alueelle sekä osallistumisen että näyttelyalueen osalta.

Tällä hetkellä paikat Valtakunnallisille lastensuojelupäiville sekä tapahtuman näyttelyosastolle on loppuunmyyty. Tapahtumaan on myös mahdollista osallistua verkon välityksellä. Halutessasi voit ilmoittautua myös livetapahtuman jonotuslistalle, jolloin ilmoitamme sinulle, mikäli paikkoja vapautuu. Olemme jonossa oleviin yhteydessä sähköpostitse mahdollisimman pian.

Emme järjestä tänä vuonna tapahtuman yhteydessä yhteistä iltatilaisuutta.

Uuden edessä!

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien teemana on tänä vuonna Uuden edessä. Uuden edessä ovat myös kaikki lasten kanssa työskentelevät ammattilaiset, joiden on nyt löydettävä parhaat mahdolliset toimintatavat, keinot ja käytännöt auttaa lapsia ja nuoria niin, että koronan varjo on heidän elämässään mahdollisimman pieni. Valtakunnalliset lastensuojelupäivät kannustavat miettimään, miten rakennamme turvallisen tulevaisuuden jokaiselle lapselle ja nuorelle. Uuden edessä vaaditaan uutta ajattelua, uudella tavalla toimimista ja rohkeutta luopua vanhasta.

Kuulemme lastensuojelupäivillä nuorten viestejä siitä, millä tavoin ja millä edellytyksillä voimme rakentaa parempaa lastensuojelua koronan jälkeen. Kokemuskirjastoa ei lastensuojelupäivillä tänä vuonna järjestetä.

Lisätietoa ohjelmasta ja käytännöistä saat tapahtuman sivuilta www.lastensuojelupaivat.fi. Lähetämme ilmoittautuneille osallistujakirjeen viikkoa ennen tilaisuutta.

Lue lisää Valtakunnallisten lastensuojelupäivien terveysturvallisuudesta (päivittyy)
Lue lisää Paviljongin turvallisuustoimista (paviljonki.fi)

Nähdään Jyväskylässä ja webinaarissa!

Lisätietoja:

  • Eliisa Jämsén, p. 040 7085845, eliisa.jamsen@lskl.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje