Hyppää sisältöön

Haemme lastensuojelun viestinnällistä tekoa!

Lastensuojelu
Uutiset
26.04.2023
Haemme lastensuojelun viestinnällistä tekoa!

Lastensuojelun Keskusliitto myöntää Lastensuojelun viestinnällinen teko -palkinnon 2023 Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä®. Palkintoa saa ehdottaa 16.6. saakka. Palkinnon saajan sekä kunniamaininnan saajat valitsee ehdotusten sekä niiden perusteluiden perusteella Lastensuojelun Keskusliiton viestintätoimikunta.

Lastensuojelun viestinnällinen teko -palkinnon tarkoituksena on kannustaa niin lastensuojelun asiakkaita kuin ammattilaisiakin viestimään lastensuojelusta avoimesti. Palkinto myönnetään henkilölle tai tiimille, joka viestii lastensuojelusta raikkaasti, inhimillisesti ja mielikuvia uudistaen ja lisää viestinnän keinoin ymmärrystä lastensuojelusta. Tänä vuonna painotamme erityisesti tekoja, jotka auttavat saamaan lasten, nuorten ja perheiden ääniä kuuluville ja lisäävät sitä kautta heidän mahdollisuuksiaan vaikuttaa.

Palkinnon saaja voi olla lastensuojelun asiakkaana ollut tai oleva nuori tai vanhempi, tai lastensuojelun ammattilainen. Voit ilmiantaa yhtä lailla itsesi kuin kaverisi tai muun arvostamasi viestintäteon! Kilpailun kautta haluamme nostaa esille niitä erilaisia tapoja, joilla lastensuojelusta viestitään tällä hetkellä.

Ehdota Lastensuojelun viestinnällistä tekoa tällä Webropol-lomakkeella.

Palkinto jaetaan Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä® Turussa. Pääpalkinnon saajille myönnetään maksimissaan kolme (3) vapaalippua lastensuojelupäiville.

Lastensuojelun viestinnällinen teko -palkinto myönnettiin ensimmäisen kerran vuonna 2021.

Lisätietoja antavat:

Erityisasiantuntija Annukka Paasivirta, annukka.paasivirta@lskl.fi
Viestinnän ja vaikuttamisen johtaja Juuli Hurskainen, juuli.hurskainen@lskl.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje