Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen Valtakunnallisille lastensuojelupäiville on alkanut

Lastensuojelu
Uutiset
11.6.2020
Ilmoittautuminen Valtakunnallisille lastensuojelupäiville on alkanut

Ilmoittautuminen lastensuojelupäiville on avattu kaikille osallistujille sekä niille näytteilleasettajille, jotka ovat Lastensuojelun Keskusliiton jäseniä. Ei-jäsenet voivat ilmoittautua näytteilleasettajiksi 22.6. klo 8.00 alkaen.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään tänä vuonna Lahden Sibeliustalolla 29. ja 30.9.2020. Koronatilanteen vuoksi tapahtuma järjestetään tänä vuonna kuitenkin hieman erilaisena. Tällä kertaa Valtakunnalliset lastensuojelupäivät koostuvat kahdesta itsenäisestä tapahtumasta, 29.9. ja 30.9. Paikan päälle mahtuu 500 henkilöä/päivä. Ohjelmaa voi seurata ja siihen voi osallistua myös verkkolähetyksen kautta.

Koulutuspäivien yhteydessä järjestetään näyttely, jossa Keskusliiton jäsenyhteisöillä ja muilla järjestöillä sekä alan yrityksillä on mahdollisuus esittäytyä osallistujille. Poikkeustilanteen johdosta iltatilaisuutta, kokemuskirjastoa ja posterinäyttelyä ei tänä vuonna järjestetä.

Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä on pitkät perinteet, sillä tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 56. kerran. Lastensuojelupäivät on lasten ja perheiden parissa työskentelevien ammattilaisten parissa yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista. Lastensuojelupäivien teema tänä vuonna on Kestävä tulevaisuus lapselle.

Lisätietoa tapahtumasta, ohjelmasta ja ilmoittautumismahdollisuuksista löydät Valtakunnallisten lastensuojelupäivien verkkosivuilta https://www.lastensuojelupaivat.fi/

Lisätietoja:

Eliisa Jämsén, erityisasiantuntija, HR, eliisa.jamsen(a)lskl.fi, p. 040 708 5845
Auli Laine, viestintäkoordinaattori, auli.laine(a)lskl.fi, p. 040 669 2382

Kommentit (0)

Sulje