Hyppää sisältöön

Kunta, hae järjestäjäkumppaniksemme Lasten suojelun kesäpäiville 2018!

Lastensuojelu
Uutiset
26.4.2017
Kunta, hae järjestäjäkumppaniksemme Lasten suojelun kesäpäiville 2018!

Lasten suojelun kesäpäivät on Lastensuojelun Keskusliiton järjestämä kaksipäiväinen koulutustapahtuma. Päivät on tarkoitettu lasten ja perheiden parissa työskenteleville, alan ammattilaisille, asiantuntijoille ja opiskelijoille. Kesäpäiville osallistuu vuosittain noin 200 ammattilaista. Tämän vuoden kesäpäiviin voit tutustua tarkemmin koulutuspäivien verkkosivuilla. Keskusliiton tavoitteena on järjestää kesäpäivät eri puolilla Suomea, jotta mahdollisimman monelle tarjoutuisi tilaisuus osallistua omalla lähiseudullaan kiinnostavaan koulutustapahtumaan täynnä […]

Lasten suojelun kesäpäivät on Lastensuojelun Keskusliiton järjestämä kaksipäiväinen koulutustapahtuma. Päivät on tarkoitettu lasten ja perheiden parissa työskenteleville, alan ammattilaisille, asiantuntijoille ja opiskelijoille. Kesäpäiville osallistuu vuosittain noin 200 ammattilaista. Tämän vuoden kesäpäiviin voit tutustua tarkemmin koulutuspäivien verkkosivuilla.

Keskusliiton tavoitteena on järjestää kesäpäivät eri puolilla Suomea, jotta mahdollisimman monelle tarjoutuisi tilaisuus osallistua omalla lähiseudullaan kiinnostavaan koulutustapahtumaan täynnä ajankohtaista tietoa, yhteistä työskentelyä ja tärkeitä verkostoitumismahdollisuuksia.

Kiinnostaisiko Sinua saada lasten suojelun kesäpäivät omaan kotikuntaasi? Haemme järjestäjäkumppania vuoden 2018 kesäpäiville. Päivät järjestetään kesäkuun ensimmäisellä tai toisella viikolla. Järjestäjäkumppanina voit myös vaikuttaa päivien ohjelmaan, niin että se pitää sisällään juuri sinun alueellasi olennaisinta sisältöä, kiinnostavimpia puhujia ja tärkeimpiä tutustumiskohteita. Kunnalle kesäpäivien järjestäminen tarjoaa hyvän maineen lisäksi mahdollisuuden näyttäytyä lasten ja perheiden asioita arvostavana kuntana. Osallistujia tulee ympäri Suomen, joten paikalliset majoitus- ja ravintolapalvelutkin hyötyvät tapahtumasta.

Lasten suojelun kesäpäivien järjestämispaikkakunta julkaistaan tämän vuoden kesäpäivillä Kotkassa 6.–7.6.2017.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi hakea päivien järjestäjäkumppaniksi tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/D9EFC578DDA00B59

Hae kesäpäivien järjestäjäksi viimeistään 19.5.2017.

Esimerkkinä yhteistyö tänä vuonna Kotkan kaupungin kanssa. Kotka tarjoaa kesäpäiville:

  • Seminaaritilat Vellamossa veloituksetta
  • Kaupungin vastaanoton Kotkan kaupungintalolla tarjoiluineen
  • Tutustumiskohteita
  • Kontakteja ja yhteistyötä koulutuspäivien suunnittelussa

Jos ette vielä ole Lastensuojelun Keskusliiton jäseniä, kannattaa myös jäseneksi hakea 39 muun kunnan tavoin! Lue lisää kuntajäseneksi hakemisesta täältä.

Kommentit (0)

Sulje