Hyppää sisältöön

Lastensuojelun Keskusliitto käynnistää yt-neuvottelut 

Uutiset
24.9.2020

Lastensuojelun Keskusliitto on osana talouden ja toiminnan sopeuttamistoimiaan käynnistänyt yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat koko henkilökuntaa. Neuvottelut käynnistetään syys-lokakuun vaihteessa ja koskevat pääsääntöisesti vuotta 2021. 

Lastensuojelun Keskusliiton keskeinen rahoituslähde on ollut Lasten Päivän Säätiön lastensuojelutyöhön tulouttama vuotuinen avustus. Koronapandemian aikaansaamat muutokset Lasten Päivän Säätiön ylläpitämän Linnanmäen tilanteessa ovat vaikuttaneet Lastensuojelun Keskusliiton rahoitustilanteeseen vuodelle 2021 huomattavasti ja johtaneet tarpeeseen sopeuttaa väliaikaisesti järjestön taloutta ja toimintaaOsana tätä sopeuttamistyötä aloitetaan koko henkilökuntaa koskevat yhteistoimintaneuvottelut. 

Yhteistoimintaneuvotteluissa haetaan ratkaisua, joka turvaa keskusliiton toiminnan jatkuvuuden ja ydintoimintojen toteutumisen myös vuonna 2021. Henkilöstösäästöt toteutetaan niin, että niistä on mahdollisimman vähän haittaa järjestön työlle ja henkilöstön hyvinvoinnille. 

 Meille on tärkeää, että pystymme vaikeassakin taloudellisessa tilanteessa turvaamaan sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme hyvinvoinnin ja jaksamisen nyt ja tulevaisuudessa, sanoo toiminnanjohtaja Hanna Heinonen. 

 Poikkeusaikojen jälkeen Lastensuojelun Keskusliitto jatkaa toimintaansa lapsen oikeuksien edistämiseksi entistä vahvemmin, vaikuttavammin ja määrätietoisemmin. 

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksia ja kehittää lastensuojelun laatua tuottamalla tietoa ja vaikuttamalla yhteiskunnassa. Keskusliitossa työskentelee kolmisenkymmentä henkilöä asiantuntija-, viestintä-, hallinto- ja toimistotehtävissä. Lastensuojelun Keskusliitolla on 95 järjestöjäsentä ja 36 kunta- tai kuntayhtymäjäsentä. 

Lisätietoja: 

Toiminnanjohtaja Hanna Heinonen, p. 040 838 4027 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje