Hyppää sisältöön

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien ilmoittautuminen alkaa 10.6.

Lastensuojelu
Uutiset
28.05.2020
Valtakunnallisten lastensuojelupäivien ilmoittautuminen alkaa 10.6.

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien ilmoittautuminen on siirretty alkamaan 10.6.2020. Lisätietoa tapahtuman ohjelmasta, hinnoista jne. saat lähempänä ilmoittautumista avautuvilta Valtakunnalliset lastensuojelupäivät -verkkosivuiltamme.

Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna hieman erilaisena COVID-19-tilanteesta johtuen. Meillä on kaksi itsenäistä tapahtumaa 29.9. ja 30.9. Lahden Sibeliustalolla. Tämän lisäksi ohjelmaa voi seurata ja siihen voi osallistua verkkolähetyksen kautta. Sibeliustalolle voimme ottaa maksimissaan 500 osallistujaa per päivä, jotta pystymme huolehtimaan kaikkien turvallisuudesta. Verkkolähetyksiin osallistujamäärä on rajaton ja myymmekin niihin erilaisia paketteja: voit osallistua koko päiväksi tai voit valita ohjelmasta mieleisesi kokonaisuuden. Näistä tiedotamme lisää valtakunnallisten lastensuojelupäivien nettisivuilla.

Pystytämme tänä vuonna myös näyttelyalueen, mutta se on rajattu aiempia vuosia pienemmäksi, jotta voimme parhaamme mukaan taata osallistujien ja näytteilleasettajien turvallisuuden. Myös näyttelyyn liittyvistä asioita tiedotamme lisää lähempänä ilmoittautumista avautuvilla verkkosivuillamme.

Lisätietoa:

Eliisa Jämsén, erityisasiantuntija, HR,
sähköposti: eliisa.jamsen(a)lskl.fi
puhelin: 040 708 5845

Auli Laine, viestintäkoordinaattori
sähköposti: auli.laine(a)lskl.fi
puhelin: 040 669 2382

https://www.lastensuojelupaivat.fi/

Kommentit (0)

Sulje