Hyppää sisältöön

Mistä on lapsen joulu tehty? Tee lapselle joulu -kalenteri on julkaistu

Lapsen arki
Uutiset
28.11.2022
Mistä on lapsen joulu tehty? Tee lapselle joulu -kalenteri on julkaistu

Lapsen joulu on tehty riisipuurosta, yhdessäolosta, piilosen leikkimisestä, joululimpusta ja piirtämisestä. Se on tehty siitä, ettei tarvitse vaihtaa paikkaa kesken joulunvieton ja siitä, että voi rakentaa mumman kanssa lumiukon. Kuulostaa aika ihanalta, eikö?

Kysyimme tämän vuoden joulukalenteriamme varten lasten joulutoiveita aikuisille. Lasten toiveet yllättivät ja pysäyttivät. Useampi lapsi toivoi jotain yhdessä tekemistä perheen kesken, hyvää ruokaa ja rauhallista tunnelmaa. Moni odotti myös joulun jännitystä ja kuusen koristelua.

Joulu on yleisesti stressaavaa aikaa perheille. Jouluun latautuu paljon odotuksia, jotka voivat tuntua olevan vaikea täyttää. Lasten resepti täydelliseen jouluun on kuitenkin yksinkertainen – läsnäolo.

Tee lapselle joulu -kalenteri muistuttaakin pysähtymään olennaisen äärelle myös joulukiireiden keskellä. Loppujen lopuksi rakkaimmat joulumuistot syntyvät pienistä, mutta sitäkin tärkeimmistä hetkistä. Mitä sinä toivot?

Lataa Tee lapselle joulu -kalenteri (pdf) käyttöösi, printtaa se vaikka seinällesi ja ilahduta koko perhettä – joka päivä!

Lastensuojelun Keskusliiton piirretty joulukalenteri: kuusi, jossa erivärisiä joulupalloja. Palloissa kirjoitettuna numerot 1-24 ja lasten joulutoiveita.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje