Hyppää sisältöön

Uusia nimityksiä Lastensuojelun Keskusliitossa

Uutiset
6.6.2024
Uusia nimityksiä Lastensuojelun Keskusliitossa

Lastensuojelun Keskusliiton hallitus on 20.5.2024 valinnut keskusliiton uudeksi ohjelma- ja vaikuttamistyön johtajaksi Annukka Paasivirran ja johtavaksi asiantuntijaksi Ira Custódion.

Annukka Paasivirta on työskennellyt keskusliitossa vuodesta 2019 lähtien erityisesti lastensuojeluun, sosiaalityöhön sekä lasten kaltoinkohteluun liittyvien kysymysten parissa. Viimeisen vuoden ajan hän on toiminut koordinoivana erityisasiantuntijana lastensuojelun tiimissä. Paasivirta on työskennellyt pitkään erityisesti lastensuojelun avohuollossa, mutta on kehittänyt myös laajemmin lapsiperheiden sosiaalipalveluja. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden lisensiaatti.

Paasivirta aloittaa tehtävässään 1.8.2024, kun Lastensuojelun Keskusliiton nykyinen vaikuttamistyön ja kehittämisen johtaja Oona Ylönen siirtyy Ensi- ja turvakotien liiton pääsihteeriksi.

Keskusliiton hallitus valitsi kokouksessaan johtavaksi asiantuntijaksi valtiotieteiden maisteri Ira Custódion. Custódio on työskennellyt keskusliitossa vuodesta 2019 lähtien lapsen oikeuksien sekä lapsi- ja perhepolitiikan erityisasiantuntijana ja toiminut viimeisen vuoden ajan koordinoivana erityisasiantuntijana lapsi- ja perhepolitiikan tiimissä. Custódio aloittaa tehtävässään 1.8.2024. Johtavan asiantuntijan tehtävä on keskusliitossa uusi.

Lastensuojelun Keskusliitto on vuonna 1937 perustettu keskusjärjestö, joka edistää toiminnallaan lapsen oikeuksia sekä kehittää lastensuojelun laatua. Lastensuojelun Keskusliitolla on 98 järjestöjäsentä sekä 40 kunta- tai hyvinvointialuejäsentä.

Lisätietoja:

Lastensuojelun Keskusliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes
ulla.siimes@lskl.fi, p. 0405530981

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje