Hyppää sisältöön

Vastaa kyselyymme arjesta koronasyksyn aikana

Lapsen arki
Uutiset
23.11.2020
Vastaa kyselyymme arjesta koronasyksyn aikana

Selvitämme alaikäisten lasten vanhempien elämää ja tilannetta koronaepidemian toisen aallon yhteydessä. Tulokset raportoidaan myöhemmin Kaikille eväät elämään -ohjelman toimesta.  Lastensuojelun Keskusliitto toteuttaa yhdessä Kaikille eväät elämään -avustusohjelman koordinaatiohankkeen kanssa kyselyn, jolla selvitetään koronaviruspandemian aiheuttamia vaikutuksia Suomessa asuviin lapsiperheisiin. Kysely on suunnattu Suomessa asuville perheille, joissa on alaikäisiä lapsia, ja se on avoinna 23.11.- 11.12.2020. Kyselyn […]

Selvitämme alaikäisten lasten vanhempien elämää ja tilannetta koronaepidemian toisen aallon yhteydessä. Tulokset raportoidaan myöhemmin Kaikille eväät elämään -ohjelman toimesta. 

Lastensuojelun Keskusliitto toteuttaa yhdessä Kaikille eväät elämään -avustusohjelman koordinaatiohankkeen kanssa kyselyn, jolla selvitetään koronaviruspandemian aiheuttamia vaikutuksia Suomessa asuviin lapsiperheisiin.

Kysely on suunnattu Suomessa asuville perheille, joissa on alaikäisiä lapsia, ja se on avoinna 23.11.- 11.12.2020.

Kyselyn tuloksia voidaan julkaista blogikirjoituksissa, artikkeleissa ja erillisessä raportissa. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan neljän Linnanmäki-rannekkeen paketti kesälle 2021.

Vastaa kyselyyn: www.webropol.com/s/korona2aalto

Nyt toteutettava kysely on toinen vaihe Lastensuojelun Keskusliiton ja Kaikille eväät elämään -avustusohjelman koordinaatiohankkeen koronakyselyissä. Ensimmäinen vaihe toteutettiin ja raportoitiin koronan ensimmäisen aallon aikana, huhti-toukokuussa 2020.

Kevään kyselyn tuloksista tehty selvitys ”Paikoiltaan siirretty arki – Koronakriisin vaikutukset lapsiperheiden elämään” on saatavilla osoitteessa www.lskl.fi/julkaisut/paikoiltaan-siirretty-arki-selvitys/

Lisätietoja:

Petri Paju, hankepäällikkö, petri.paju(a)lskl.fi, p. 050 578 0259
Nelli Sinisaari, viestintäkoordinaattori, nelli.sinisaari(a)lskl.fi, p. 040 671 1180

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje