Hyppää sisältöön

Vastaa kyselyymme: Miten koronaviruksen aiheuttama poikkeustila on vaikuttanut perhe-elämään? 

Lapsen arki
Uutiset
6.05.2020
Vastaa kyselyymme: Miten koronaviruksen aiheuttama poikkeustila on vaikuttanut perhe-elämään? 

Seuraamme kahdella kyselyllä alaikäisten lasten vanhempien elämää ja tilannetta koronan aiheuttaman poikkeustilan aikana. Kyselykokonaisuuden toinen osa on nyt auki. Tulokset raportoidaan myöhemmin Kaikille eväät elämään -ohjelman toimesta. 

Lastensuojelun Keskusliitto toteuttaa yhteistyössä Kaikille eväät elämään -avustusohjelman koordinaatiohankkeen kanssa kyselyn lapsiperheille koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vaikutuksista. Kysely on suunnattu kaikille Suomessa asuville vanhemmille, joiden perheessä on alaikäisiä lapsia. Nyt toteutettava kysely on jatkoa huhtikuussa aloitetulle kyselykokonaisuudelle. 

Vastaa kyselyyn täällä: https://webropol.com/s/koronakysely-vaihe2  

Kysely on avoinna 6.17.5.2020. Kyselyn ensimmäinen vaihe toteutettiin 9.19.4.2020 ja tuolloin kyselyyn vastasi yli 2500 henkilöä. Sama vastaaja voi vastata molempiin kyselyihin tai vain toiseen kyselyistä. 

Kyselyn tuloksia käytetään blogikirjoituksissa, artikkeleissa ja kesäkuussa julkaistavassa raportissa.  

Molempiin kyselyihin vastanneiden kesken arvotaan neljä elokuvalippupakettia. Kyselyn jälkeen vastaaja ohjataan arvontalomakkeelle, jonka tietoja ei voi yhdistää kyselyyn. Voittajille ilmoitetaan erikseen toukokuussa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sulje