Hyppää sisältöön
”Kuinka suorittaa nuoruus”
Maksulliset julkaisut

”Kuinka suorittaa nuoruus”

Ira Custódio, Juuli Hurskainen, Johannes Jahnukainen ja Maria Talvitie (toim.): "Kuinka suorittaa nuoruus". Lastensuojelun Keskusliiton verkkojulkaisu 4/2022. ISBN 978-952-7002-54-4 (pdf), ISSN: 2489-4885. Hinta sisältää postikulut ja verot.

20.00

Määrä
Lataa
Kuvaus
Lisää tietoa

Julkisessa keskustelussa kannetaan huolta nuorten jaksamisesta, mielenterveydestä, väkivallalla oireilemisesta ja palveluiden puutteesta. Mitä nuoret itse ajattelevat nuoruudesta vuonna 2022? ”Kuinka suorittaa nuoruus” -julkaisussa nuoret kertovat rehellisesti ja avoimesti omista kokemuksistaan ja hakevat ratkaisuja hyvinvoinnin ja jaksamisen haasteisiin.

Julkaisuun osallistui kymmenen 15–21-vuotiasta nuorta kirjoittajaa. He esiintyvät nimimerkeillä, jotta myös arkojen tai kipeiden aiheiden avaaminen on ollut mahdollista. Nuorten kirjoituksia värittävät huoli mielenterveydestä ja jaksamisesta, suorituskeskeisen yhteiskunnan paineet sekä kokemukset kiusaamisesta ja syrjinnästä – mutta myös toivo kauniimmasta huomisesta, ystävien tuki sekä ilo arjen pienistä asioista, kuten vaikkapa lemmikeistä.

”Kuinka suorittaa nuoruus” -julkaisu tarjoaa nuorten kirjoitusten lisäksi faktatietoa nuorten esille nostamista teemoista: mielenterveydestä, syömishäiriöistä, koulusta, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemasta, rasismista sekä lastensuojelusta. Julkaisun kuvitukset on toteuttanut Maria Järvinen, joka on kirjoittajien ikäluokkaa oleva nuori kuvittaja. Lue julkaisu ja tutustu nuorten kokemuksiin!

Voit tilata julkaisukaupastamme painetun tuotteen postikuluineen hintaan 20€ tai ladata pdf-version ilmaiseksi.

Ostoskori

0
Välisumma 0 €
Sulje