Hyppää sisältöön
Lastensuojelun kokemusasiantuntijat korkeakouluopetuksessa
Maksuttomat julkaisut

Lastensuojelun kokemusasiantuntijat korkeakouluopetuksessa

Lastensuojelun kokemusasiantuntijat korkeakouluopetuksessa -opas. Kokemusasiantuntijuus lastensuojelussa -verkosto, syyskuu 2022.
Kuvaus

Kokemusasiantuntijuutta hyödynnetään osana korkeakoulujen lastensuojeluun liittyvää opetusta, mutta toiminta on vielä vakiintumatonta. Niin opettajien kuin opiskelijoidenkin näkökulmasta kokemustiedon hyödyntäminen opetuksessa kannattaa.

Tämän oppaan tarkoituksena on kannustaa lastensuojelun kokemusasiantuntijoiden hyödyntämiseen opetuksessa ja antaa vinkkejä sen toteuttamiseen. Oppaan lopusta löydät lastensuojelun kokemusasiantuntijatoimintaa toteuttavien järjestöjen yhteystiedot yhteistyön aloittamiseksi.

Opas on koottu keväällä 2022 Kokemusasiantuntijuus lastensuojelussa (KoLa)-verkoston ja muutamien korkeakoulujen opetushenkilöstön välillä käydyn Erätaukokeskustelun pohjalta. Oppaassa esiintuodut seikat pohjautuvat opetushenkilökunnan kokemuksiin kokemustiedon hyödyntämisestä opetuksessa ja KoLa-verkoston edustajien kokemuksiin yhteistyön tekemisestä korkeakoulujen kanssa. Tutustu Lastensuojelun kokemusasiantuntijat korkeakouluopetuksessa -oppaaseen!

Ostoskori

0
Välisumma 0 €
Sulje