Hyppää sisältöön
Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden eettiset ohjeet
Maksuttomat julkaisut

Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden eettiset ohjeet

Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden eettiset ohjeet. Kokemusasiantuntijuus lastensuojelussa -verkosto, toukokuu 2021.
Kuvaus

Kokemusasiantuntijuus lastensuojelussa -verkosto on koostanut Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden eettiset ohjeet. Ohjeet on tarkoitettu tueksi ja kannustukseksi sellaisen tilaisuuden valmisteluun, jossa on mukana kokemusasiantuntija. Eettiseen ohjeistukseen on kerätty vinkkejä, ohjeita ja suosituksia, jotka tukevat onnistuneen tilaisuuden järjestämistä.

Kokemusasiantuntijuuden hyödyntäminen on lisääntynyt lastensuojelussa viime vuosina, mutta käytännöt ovat kuitenkin olleet kirjavia ja hyödyntäminen usein vaillinaista. Lastensuojelun kokemusasiantuntijuuden eettisten ohjeiden tarkoituksena on varmistaa antoisa ja onnistunut yhteistyö lastensuojelun kokemusasiantuntijoiden ja heidät mukaan kutsuvien tahojen osalta.

Ohjeiden takana ovat Lastensuojelun Keskusliitto, Veturointi-toiminta / Auta lasta ry, Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry., Osallisuuden aika ry., SOS-Kehittäjänuoret/SOS-Lapsikylä, Pesäpuu ry., Perhekuntoutuskeskus Lauste, Pelastakaa Lapset ry. sekä Ensi- ja turvakotien liitto. Lataa julkaisu ja tutustu ohjeisiin!

Ostoskori

0
Välisumma 0 €
Sulje