Hyppää sisältöön
Pienten lasten turvallinen osallisuus
Maksuttomat julkaisut

Pienten lasten turvallinen osallisuus

Annukka Paasivirta ja Mari Väistö: Pienten lasten turvallinen osallisuus. Lastensuojelun Keskusliiton verkkojulkaisu 6/2021. ISBN: 978-952-7002-49-0 (pdf), ISSN: 2489-4885.
Kuvaus

Lapsilla on paljon ajatuksia, mielipiteitä ja tunteita heitä itseään koskevissa asioissa. He myös kertovat ja jakavat niitä mielellään, jos heitä pysähtyy kuuntelemaan. Moni ammattilainen Suomessa työskentelee lasten osallisuuden vahvistamiseksi. Lastensuojelun Keskusliiton Pienten lasten turvallinen osallisuus -verkkojulkaisu tuo esille tämän työn, arjen kokemukset sekä kehittämisen kautta tehdyt havainnot.

Julkaisussa 12 ammattilaiskirjoittajaa tarkastelevat pienten lasten osallisuutta eri näkökulmista. Kirjoitukset on koottu kevään 2020 ja kevään 2021 välisenä aikana ja julkaistu aiemmin Lastensuojelun Keskusliiton blogissa. Pienten lasten turvallinen osallisuus -julkaisun tavoitteena on, että yhä useampi ammattilainen löytäisi keinoja, joilla tukea pienten lasten osallisuutta. Julkaisu tarjoaa ammattilaisille ja muille lasten kanssa toimiville käytännön keinoja ja työkaluja oman työnsä tueksi. Kirjoituksissa keskitytään alakouluikäisten ja tätä pienempien lasten osallisuuden kysymyksiin. Tutustu julkaisuumme!

Ostoskori

0
Välisumma 0 €
Sulje