Hyppää sisältöön
Uskomme sinuun – Usko sinäkin. Opas lastensuojeluun sijoitetun nuoren läheisille ja työntekijöille
Maksuttomat julkaisut

Uskomme sinuun – Usko sinäkin. Opas lastensuojeluun sijoitetun nuoren läheisille ja työntekijöille

Selviytyjät-tiimi (toim.). Uskomme sinuun - Usko sinäkin. Opas lastensuojeluun sijoitetun nuoren vanhemmille ja työntekijöille. Aikuisten opas. 2012. Pesäpuu ry, Lastensuojelun Keskusliitto. ISBN 978-951-9424-86-6 (painettu), 978-951-9424-87-3 (PDF).

Varasto loppu

Lataa
Kuvaus

Lokakuussa 2011 julkaistiin kodin ulkopuolelle sijoitetuille nuorille suunnattu Uskomme sinuun – Usko sinäkin. Lastensuojelun käsikirja nuorilta nuorille. Käsikirja on avannut tärkeän näkökulman sijoitetun lapsen ja nuoren elämään. Käsikirja on nyt saanut rinnalleen aikuisille suunnatun oppaan. Opas lastensuojeluun sijoitetun nuoren läheisille ja työntekijöille on tarkoitettu aikuisille, jotka kohtaavat arjessaan lastensuojeluun sijoitettuja yli 10-vuotiaita lapsia ja nuoria. Opas antaa aikuisille valmiuksia käsitellä nuorten käsikirjassa olevia asioita yhdessä nuorten kanssa.

Oppaan kirjoittajat ovat kotimaisia asiantuntijoita. Mukana oppaassa on myös nuorten kirjeitä aikuisille. Oppaan on suunnitellut ja toteuttanut Pesäpuu ry:n Selviytyjät-tiimi.

Ostoskori

0
Välisumma 0 €
Sulje