Siirry sisältöön

Ilmoita Postia kentältä -uutiskirjeessä

Postia kentältä -uutiskirjeen kohderyhmänä ovat lapsiasioiden parissa työskentelevät sekä alalle opiskelevat. Kirjeen uutisten ja ilmoitusten tarkoitus on helpottaa alan ajankohtaisasioiden seuraamista sekä ammattitaidon ylläpitämistä. Ajankohtaisten aiheiden ohella julkaistaan Lastensuojelun Keskusliiton jäsenien ja yhteistyökumppaneiden ilmoituksia ammattilaisille suunnatuista uusista julkaisuista ja tulevista tapahtumista.

Jos haluat ilmoituksesi näkyvän kirjeessä, voit lähettää sen meille osoitteeseen tietopalvelu@lskl.fi. Saatamme muokata ja lyhentää ilmoitusta ennen julkaisemista.

Postia kentältä -kirje pyritään pitämään mahdollisimman tiiviinä ja helppolukuisena. Sen vuoksi uutiset esitellään lyhyesti parilla rivillä ja tarjotaan sen jälkeen linkit lisätietoon. Samasta koulutustapahtumasta ilmoitetaan tilanteesta riippuen 1–2 kertaa, eikä samasta tapahtumasta ilmoiteta peräkkäisissä kirjeissä.

Varmistathan siis, että ilmoituksesi löytyy internetistä, jotta voimme linkittää siihen! Kirjeeseen ei myöskään laiteta liitetiedostoja, vaan niiden on myös oltava saatavilla järjestävän tahon nettisivuilta.

Kirje lähetetään perjantaisin, joten yleensä torstai-iltapäivään mennessä toimitettu aineisto ehtii saman viikon kirjeeseen.