Hyppää sisältöön

Lapsuus on tässä ja nyt – rakennetaan hyvinvointialueet heti lapsen oikeuksia kunnioittaviksi

Lapsuus on tässä ja nyt – rakennetaan hyvinvointialueet heti lapsen oikeuksia kunnioittaviksi

Uudet hyvinvointialueet on viisasta tehdä heti alusta lähtien lapsen oikeuksia vahvistaviksi. Hyvinvointialueiden valtuutetut ovat tärkeän tehtävän äärellä, kun uusia rakenteita ja toimintatapoja luodaan.

Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia tukevat käytännöt, kuten lapsivaikutusten arviointi, lapsibudjetointi ja perhekeskustoimintamalli on otettava hyvinvointialueilla käyttöön. Lasten, nuorten ja perheiden palveluja on tarjottava oikea-aikaisesti ja avun tarpeen mukaan ja niiden kehittämisessä on varmistettava lasten, nuorten ja perheiden osallisuus. Erityinen huomio uudistuksessa on kiinnitettävä siihen, että eri hallinnon tasoille jakautuvalle hyvinvointia ja terveyttä edistävälle työlle luodaan yhteistyörakenteet, jossa järjestöt ovat mukana.

Lastensuojelun Keskusliitto järjestää hyvinvointialueiden valtuutetuille webinaarin, jossa tutustutaan hyvinvointialueiden lapsen oikeuksia tukeviin käytäntöihin ja järjestöjen rooliin hyvinvointialueilla sekä luodaan katsaus lapsistrategiaan. Asiantuntijapuheenvuorojen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä ja käydä yhteistä keskustelua.

Liity mukaan Teamsissa

Seuraa webinaaria liittymällä Teamsiin tästä

Ohjelma

Tiedot

Aika
05. 04. 2022 17:00 - 05. 04. 2022 18:30
Paikka
Microsoft Teams

Lisää tapahtumia

Sulje